the scene > 7dx
7d8 Demo Party - Sayfa Guncellendi
skate:
bu mesajın üstüne birtek the_prodigy'e giriş ücretli. rakamı da önceden söylemiyorum, kapıda sürpriz olsun. :D
mrr:
--- Alıntı yapılan: the_prodigy;19534 ---bayanlara bedavaydi giris degilmi. :) cinsiyet ayrimi gerektirmeyen bu etkinlikte niye bedavaya giris yapabiliyorlar hala anlamis degilim. bu arada is ilanlarinda illa bayan olucak diye ibare gormek istemiyorum. bu zihniyeti siddetle boykot ediyorum. bir mini etek ve peruk takip, taksime cikip slogan aticam. "esitlik esitlik." ayrica 7dx girisi bedava olsun! (sektor degistirebilirim:D )
--- Alıntı sonu ---
bence cinsiyet ayrımı gerektiren bi etkinlik bu. düşünsene bi kız olarak partiye geliyosun (tabi ilk defa gelmişsin) ne olduğunu bilmeden bi giriyosun, içeride 50 tane kıllı kıllı adamlar filan. bi de para vermiş olmak istemezsin. aslında bu bayanlara bedava olayı çok ince düşünülmüş bi şey... :rolleyes:
the_prodigy:
--- Alıntı yapılan: skate;19537 ---bu mesajın üstüne birtek the_prodigy'e giriş ücretli. rakamı da önceden söylemiyorum, kapıda sürpriz olsun. :D
--- Alıntı sonu ---
yine elime yuzume bulastirdim. niye ya :) o kapidan gecen yine bir BEYIN olucak. giris olayini etek,peruk ve makajla hallederim.:)
@Hydrogen (dusunmeden ve arastirmadan edilen espiri icin ozur)
ayrica bu partiyede hic bayan uye katilmiyicak buraya yaziyorum (scener eslerini haric tutarsak). yoksa iyi olurdu bir bayanin o kivrak zekasindan fikirlerinden faydalanmak.(buda iltifati bayanlara)
son sozum olarak bence hayatin her yerinde esitlik olmali altini ciziyim is isteklerinde bile.
bu arada bende partiye scene ile hic ilgisi olmayan birilerini getirebilirim.
bu partiyi duzenliyen ve katkida bulununan maddi zorluklara karsin bu etkinlik icin ici bos olamayan forum tesekkuru ederim. son.
the_prodigy:
parti mekaninda oturma plani nasil olcak ns'teki gibi her gruba ayri masalar seklindemi?
7d6 daki gibi karisik siralar seklindemi?
1.bundan dolayi laptopum icin yanimda 3 piriz uzatma kablosu getirmelimiyim?
2.internet baglantisi lan'mi yoksa wireless mi?
3.laburatuara yakin kantin varmi. mekan uni. icinde olucagina gore yiyecek ve icecegi nerden temin edicegiz. (ve kisisel sorum sigarayi nerde icicegim pencere varmi?) cevaplarlasaniz sevinirim.
cevaplariniza gore tepbirli gelecegim. saat kacta geliyim mekan duzenlemesi size yardim icin.
skate:
1. 3'lü, 4'lü, 6'lı v.b. piriz uzatma kablosu gibi şeyleri her ihtimale karşı getirmeniz iyi olur. sizin ihtiyacınız olmasa bile organizasyonun elindeki imkanlar tükendiğinde bize destek vermeniz açısından faydalı oluyor bu tür tedbirler.
2. Yanlış hatırlamıyorsam wireless bağlantı vardı mekanda, diğer organizatör arkadaşlarımdan hatırlayan varsa bilgiyi doğrulasın lütfen. Ancak wireless olmasa bile her masada network uçları ve internet var.
3. Yiyecek, içecek konusunda organizasyon olarak size ikramlarımız olacak. Bunun haricinde üniversitenin kapısından çıktığınız gibi etrafta onlarca dürümcü, pideci, simit sarayı tarzı yer var ve bildiğim kadarıyla çok geç saatlere kadar (sanırım bazıları 24 saat) açıklar. Her ihtimale karşı gece kalacak arkadaşların gece yarısına kadar yiyecek stoklamalarını tavsiye ederim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git