the scene > 7dx

7d8 Demo Party - Sayfa Guncellendi

<< < (2/8) > >>

mrr:
ben de partiye gelmeyi düşünüyorum. yanlız, dövücek olan varsa şimdiden sölesin gelmiyim, releasim ziyan olmasın.

skate:
Mrr'nin mesajdaki "dövmek" espiri olarak kullanılmışsa da yeri gelmişken bir açıklama yapayım.

Fiziksel olarak kavga şu ana kadar benim şahit olduğum scene tarihinde hiç gerçekleşmediği gibi parti kurallarına da elbette ki aykırıdır. Ancak fiziksel değil sözlü hakaret, sataşma v.b. davranışlara da kesinlikle müsemma gösterilmeyecektir. Bu güne kadar 7DX partilerinde hiç rahatsız edici bir olay yaşanmamıştır. Bundan sonra da yaşanmaması için organizatörler olarak elimizden geleni yapacağız.

Özet: Mrr, için rahat olsun. :) Eğer Wild'a katılacaksan şimdiden Rusya'dan bir rakibin çıktı, haberin olsun.

mrr:
hehe. spaztika'ya bi süprizim var zaten. ama şimdi işkillendirmiyim odunla gelir melir direk dalar bişi demeden; iyi bi süpriz. barışma hediyesi bazında.... pozitif.

stuff'ım da wild alanında değil, müzik alanında. aslında yarışmaya katılmayı düşünmüyorum bununla. sadece bu partide release etmek istiyorum. Commando 86 adlı oyunun müziğinin orkestral remake'i. Bu parti için bir aydır falan çalışıyordum bunu yapmak için fakat mp3 kategorisinde kompozisyon orijinal olmak zorunda olduğu için yarışmaya katılamayacak sanırım. o yüzden sadece release...

drey:

--- Alıntı yapılan: mrr;19528 ---Commando 86 adlı oyunun müziğinin orkestral remake'i.
--- Alıntı sonu ---

Güzeeel :)

spaztica:
mrr: sen hala orada mısın? istersen külleri hiç üfleme...;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git