the scene > 7dx
7D8 parti sonrasi...
Bakkada:
Benim icin 7D8 ozetle 7D9 icin gaz oldu , 7D9'da cok degisik bir DemoDojo(kadro ayni stil farkli) ile katilma hirsi yaratti....
skate:
Açıkçası vasat geçen 7D7'nin ardından birden bomba gibi bir 7D8 beklentisinde değildim ben de. Aynı Bakkada'nın dediği gibi bomba gibi bir 7D9'a basamak olmasını diliyordum ki bu dileğim de gerçekleşti.
mrr:
--- Alıntı yapılan: skate;19681 ---Açıkçası vasat geçen 7D7'nin ardından birden bomba gibi bir 7D8 beklentisinde değildim ben de. Aynı Bakkada'nın dediği gibi bomba gibi bir 7D9'a basamak olmasını diliyordum ki bu dileğim de gerçekleşti.
--- Alıntı sonu ---
7DX partilerinin giderek ciddileşip scene'den olmayan insanların ilgisini dahi scene'e yöneltmiş olduğunu görüyorum. Tabi bu partiler kardeş parti NightShift için de geçerli. Aslında her partide toplumdaki scene bilinci daha da duyuruluyor insana, yeni memberlar oluşturuyor.
Bana eski scenerların yatması da bu yüzden diye geliyor. Yeniler katıldıkça eski scenerlarda iş ile katılım düşüyor fakat organizasyon -yani scene'i insanlara sevdirme olayı- aktiviteleri tavan yapıyor.
Bkz: Vigo - Nightshift ve Skate - 7D8
Aslında buradaki rol Bakkada gibi aslan arkadaşların artık ciddi birtakım ürünler ortaya koymasıyla devam ediyor. (e yapın gitsin artık yahu)
Ayrıca Skate, sanırım organizatör olduğun için anlayamamışsın koşuşturmacadan: 7D8 harika bir partiydi.
paradox:
slm..
demo ve oyunu için Kusura bakmayınız.fakat ikiside çok zor şartlarda ve acele oldu (gaz ve motivasyon 0 , model ara ses ara senaryo düşün sebeplerindende üzerinde duramadım).Demoyu arkadaşın bilgisayarında 2-3 saat arayla çarşamba gününden başladım cumartesi bitti..Henüz nickimde yokdu skate formdaki nikim paradox dedim arada öle kaldı sanırım..Ayrıca demo nasıl olur diye sordum fakat cevap gelmedi..bu yüzden "my first demo vs. " tipi şeyler yazdım bilmeden.. oyunuda farklı birşey olsun diyerekten öyle bişey yazdım..tabi ne kadar kötü olsalarda katıldığım için pişman değilim..iyi bir tecrübe oldu..7d9 a çok daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum..
spaztica:
öncelikle ellerine sağlık! ne nikin, ne demoyu nasıl ve ne şartlarda yaptığının önemi var; önemi olan tek şey, bir şeyler yapmaya soyunmuş olman ve kısa sürede haylice bir şeyler de yapmış olman. bundan sonrası için de hem partide tanıştığın insanlar, hem de scene.org gibi sitelerde yayınlanan demolar sana yol gösterecektir. bol bol kurcalaman, kalıplara bağlı kalmadan zevk alarak, eğelenerek üretmen scene'de aktif rol alman için gereken temel şeyler. zaten güzel demo, yapılmış olanı yapmak değil, yapılmamışı yapmak, yapılmış olanlara farklı bir açıdan bakmakla da alakalı bence.
tekrar hoş geldin, aktif bir scener olarak katılmana seviniyorum...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git