the scene > 7dx

7d8 sonuçları açıklandı, ürünler yayınlandı

<< < (3/5) > >>

ref:
storm. .... ..

spritus:
bu arada belirtmek isterimki benim için 1 numara deathrophy :D

skate:
arkadaşlar Spritus ve Hydrogen'in ortak çalışması da yayınlandı sonunda.

http://www.7dx-party.org/7d8/tr_sonuclar.php

mrr:
bakkadayı ve ilk günlerini hatırlıyorum demodojo'yu kurarken. o kadar kararsızdı ki demodojo hiç olmayabilirdi..

şimdi özellikle müzik konusunda demodojo baya iyi gözüküyor. özellikle Machine's Passion / DREY bana ASD'nin çok iyi olan müziklerini hatırlattı.

Stand alone bir mp3 yerine ciddi bir demo'da görmek isterdim machine's passion'u..

ellerine sağlık drey. bu partideki en sağlam işlerden birisi seninki.

Storm'u .rsn olarak propellerhead'e göndermeni öneririm. Reason song'sun içinde yer almalı. Belli başına NN-XT reklamı....

drey:

--- Alıntı yapılan: mrr;19633 ---Storm'u .rsn olarak propellerhead'e göndermeni öneririm. Reason song'sun içinde yer almalı. Belli başına NN-XT reklamı....
--- Alıntı sonu ---

@mrr: Abi  yalnız ufak bi sorun var ben onu Reason'da değil Logic Pro 8' de yaptım. :p

Hepinizin güzel yorumları için çok teşekkür ederim. Müzikleri beğendiğinize gerçekten çok mutlu oldum :)

Bu arada review'ımda yazdım ama tekrar tekrar söleme ihtiyacı hissediyorum: Deathropy'i her dinleyişte ( ki şu anda xmplay'de sanırım 20. defa falan çalıyo) "abi benim son model sequencerlar ve  gb'lar dolusu ses kütüphaneleri ile boğuşarak vermeye çalıştığım duygu yoğunluğunu Nightlord 3-4 kb ile öle bi vermiş ki" diyor ve nightlord'a bir kez daha şapka çıkarıyorum. Abi hüzne boğdun beni, resmen duygulandım ya..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git