the scene > scene sitelerinden
Salagin biri Plazma sayfasini hacklemis
Hydrogen:
Bu sefer de takma isim vermis Ghost 61 diye şarlatan:) Yirtiniyorlar ismimizi duyuracagiz diye. Az daha umursanmazlarsa, isim, soyad, ikametgah da verir bunlar.
Hydrogen:
Bu bana bir de seyi hatirlatti. Conan'da, eger buyucuyu pisirip yerlerse bilgisinin kendilerine gececegini sanan, aptal yerlileri :)
spritus:
--- Alıntı yapılan: Hydrogen;20023 ---Bu bana bir de seyi hatirlatti. Conan'da, eger buyucuyu pisirip yerlerse bilgisinin kendilerine gececegini sanan, aptal yerlileri :)
--- Alıntı sonu ---
ehehe.. super benzetme :)
nightlord:
Daha once de dedigim gibi suc hackleyenden ziyade, bu gerizekali ixwebhosting adli sirketin, rezil rusfa adminlerinde. Hosting degistirmenin zamani gelmistir.
Arkadaslar, hosting firmasi onerilerinizi alabilir miyim?
spaztica:
walla 7 sene oldu forumu lypha'da barındırdığım ve şimdiye kadar diğer makinalardan giriş yüzünden bir defa oldu. onda da günlük backup'lar sağolsun data ve içerik kaybı minimum'da kaldı. vB'nin hacklenmesini saymıyorum, çünkü vB'nin güvenlik zımbırtıları, custom bir php'den daha dikkatli yapılması gerekiyor, bişeyi atladığında giriyorlar. ama diğer sitelerimin hiçbirinde (özellikle de wordpress çokca kurarım) bir patlama yaşamadım. lypha.com
dilersen sana yer verebileceğimi de söylemiştim, sana ait domain şeklinde. sen sadece domainin NS settinglerini ayarla, alan açarım bro...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git