the scene > scene sitelerinden

Salagin biri Plazma sayfasini hacklemis

<< < (5/7) > >>

GnoStiC:

--- Alıntı ---WEB HOSTING ($7/aylik)
    * Unlimited Space
    * Unlimited Transfer
    * 5000 POP Email

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı ---RESELLER HOSTING ($15/aylik)
    * 15 GB Space
    * 3TB Transfer
    * Unlimited Domains

--- Alıntı sonu ---

iyiymis fiyatlar..

@nightlord: ya da planet'dan (en ucuzu $90/aylik) bir makina alirsin, yonetimi sende olur..

xcoder:
Yaani sizde adamlara demediğinizi bırakmadınız. rahat bırakın bebeleri. demekki kendilerini anca böyle tatmin edebiliyorlar. :)

adam emek vermiş, üretmiş?? emeğe saygı!
bence uygun formatta bi madalya takmak lazım

skate:

--- Alıntı yapılan: nightlord;20034 ---Daha once de dedigim gibi suc hackleyenden ziyade, bu gerizekali ixwebhosting adli sirketin, rezil rusfa adminlerinde. Hosting degistirmenin zamani gelmistir.

Arkadaslar, hosting firmasi onerilerinizi alabilir miyim?
--- Alıntı sonu ---
Hostgator kullanıyorum. Unlimited domain, unlimited web space v.s. v.s. süper. Ayrıca bu firma World of Goo'nun hostingini üstleniyor. Bluehost'la unlimited olan resourcelarını fazla kullandıkları gerekçesiyle papaz olunca (Bluehost'un çöt diye hostingi durdurmasıyla) hostgator ile anlaşmış World of Goo'nun yapımcıları. Ben de myhosting.com aynısını bana yapınca (7dx-party.org'da fileleeching yapma gerekçesiyle, mp3 falan var ya sitede :)) ben de hostgator'a switch ettim, şimdilik acayip memnunum.

http://www.hostgator.com/

ben ayda $12.95 (business) veriyorum ama herşey sınırsız, host edebileceğim domain sayısı da dahil. Yani sonsuz siteyi sonsuz web space ve sonsuz bandwitdh ile host ediyorum, database create edip, üzerinde user yaratıp yetki ayarlıyorum v.s.. $7.95'lik bir paket var (baby), o da hemen hemen aynı.

Ya, aklıma geldi de, en iyisi ben koyiim siteyi buraya, bir daha niye para vericez. Zaten benimki sınırsız :)

spaztica:
ben sonradan çark eden çoook unlimited kapasite / bant genişliği gördüm. öyle bir ortamda gittigidiyor gibi bir site kurun bakalım, unlimited'in ne ölçekte geçerli olduğunu görürsünüz. Hosting firmalarının genellikle de Fair Use Policy denen bir uygulamaları vardır, sitenin bir yerlerine tıkmış, adeta saklamış olurlar. Bu poliçe, unlimited olarak tanımlanan maddelerin gerçekliğini ortaya koyar. Bu yüzden de limited olsun, ama karışmasın bana yaklaşımıyla hosting değerlendiririm. Kaldı ki elimdeki limited reseller hesabının istatistiklerine bakınca bu rakamları doldurmanın çok da kolay olmadığını söyleyebilirim, bir ara bayaa popüler olan ve adsense reklamlarla çok daha da popülerleştirdiğim siteler (haftada 27 bin unique'li aşk testleri sitesi, myspace template'leri sunan site, 750 meg db'si olan şarkı sözü sitesi vs) işlettim, bw olsun, disk olsun hiç artırma ihtiyacım da olmadı.

skate:
tahminimce world of goo'nun serverı gittigidiyor kadar resource yiyordur. çünkü oyunun multiplayer oynanması, her bölümden sonra auto score submit edilmesi gibi özellikleri mevcut. dünya çapında bu kadar popülerleşmiş ve birçok otorite tarafından 2008'in en iyi oyunu seçilmiş bir oyun serverı mahfediyor olsa gerek. kaldı ki blog, forum v.s. herşeyi de mevcut oyun haricinde.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git