the scene > 7dx

7d8'de Ankara tayfasina ne oldu:)

<< < (3/8) > >>

joker_:
bir anda lost izliyorum havasına kapıldım :D

nightlord:

--- Alıntı yapılan: joker_;19768 ---bir anda lost izliyorum havasına kapıldım :D
--- Alıntı sonu ---

aynen ben de :) Benim bundan cizgi roman yapasim geldi. Hatta ref'i ayarlayalim, bunu film haline getirsin :)

Hydrogen:
Scene'de onceki bolumlerde
-Saat 9:15'de Tesla'nin maili ile harekete gecen Scg, genclik parkinin girisindeki kirik cop tenekesinde sakli olan notu aldi. Ve hizli adimlarla uzaklasti.
-Saat 11:06'da Flexi, 2 yildizli TekZar otelinin onunde kenara cekilmis Rolls Royce'un arkasinda hizla durdu. Aracindan indi, merdivenleri tirmandi. Hic tereddut etmeyerek, 6 nolu odaya girdi
-Scg "Bunu nasil yaptirabildiniz, neden yaptim bilmiyorum. Artik uzak durun benden" seklinde bagirdi ve tepsiyi yere firlatti. Mastermind Initivative'de calisan personel saskin bir sekilde Scg'yi suzduler.
-Evet urunu yollamisti. Ancak, DHIP icine yazdigi gizli bir code yardimiyla urun, Cuma degil, Cumartesi gunu partiye ulasacakti. Biraz sansi var ise, 7d3'de yarismalarda bu urun asla gosterilmeyecekti. Rahat bir nefes aldi. Artik kalacak bir yer bulmasi gerekiyordu.
-Power ve Form, bu kelimeleri demoyu izlerken aceleyle bir gazete kagidinin uzerine not aldi Hydrogen. Dusundu saf olan, yumusak gorunenin, aslinda cok sayida form'u vardir ve cok buyuk gucleri...
-Nightlord, o gece partide kim var kim yoksa gordu. Hepsini gordu.

4ncu bolum "Tekila saati"

2004 yilinda, Skate, universitede ogrencilere programcilik ogretirken, ayni zamanda scene kulturunu de asilamaya calisiyordu.

"80'li yillardan beri var olan scene adi verilen, underground bir olusum amator bilgisayar hobilerine bir yon veriyor. Iste ilk kez border'i acan 1001 crew'un bu introsu, demo sozcugunu scene literaturunde bir adim daha ileriye tasiyor"

Zil calar...

"Evet arkadaslar bu gunluk de bu kadar, gelecek dersimizde, Crest'e kadar olan kisma bakis atacagiz. Sorusu olanlar icin, 5 dk. daha odamda olacagim"

Skate'in sevdigi ogrencilerinden Rudi ders bitiminde yanina geldi. "Hocam, soylediginiz Netart bilgisayar Murat Muhallebicisinin sokagindaydi degil mi, yarin orada baslayacagiz"

Hydrogen ve Endo ile beraber kurduklari ve bir sene once iflas eden, Techuilla Software'i yeninden ayaga kaldirmak icin Skate'in son cabasi da buydu... Iki ogrencisini, faaliyete gecirmek istedikleri bir web projesinin database girdileri icin, Techuilla'nin eski partneri Netart'a gonderiyordu...

7d8'den bir hafta once, 14 Aralik 2008

Hydrogen, evinde yaptigi kendisine ait eski ses kayitlarini dinliyordu..

"7d3 bir kopma noktasi mi? Neden? Techuilla Software'in scene'i kullerinden dogruma cabasi 7d2 ile basladi. Bu birilerini rahatsiz mi etti? Niye etsin. Ancak gercek olan bir sey var ki Techuilla, 7d3'un ardindan batti. Peki sonraki seneler. 7d4... 7d4'de ne oldu. 7d4'de kotu ne oldu. Himm neler olmadi ki? Buna daha once egilmeliydim. 28 Kasim 2005 Ben Hydrogen, bu gun gercekten cok yoruldum ve kaydi bitiriyorum"

8 Mayis 2004 Ikitelli-Istanbul 7d4 parti mekani

Hydrogen ve Skate, 7d4 icin bir gece oncesinden Ikitelli'deki parti mekaninda kalmislardi. Butun mekani hazirladiktan sonra agrilar icinde uyku tulumlarina gomulduler. Ruzgarli bir gecede, civali sokak lambasinin soguk ve sert isigi pencerelerden iceri vuruyor ve olusan uzun golgeler, mekani dolduruyordu.

Havanin aydinlanmasina 2 saat kadar vardi. Ansizin kapi vuruldu. Duydugu sesin kapi sesi oldugundan emin olmak icin Hydrogen, biraz da homurdanarak yerinden dogruldu. Kapi tekrar vuruldu. Hydrogen yerinden kalkti ve kapiya yoneldi. Sabahin bu saatinde gelen bu garip ziyaretci kimdi?

Devam edecek...

skate:
...gelen kişi bir sene içersinde HCL'i yerinden hoplatacaktır. ;)

spritus:

--- Alıntı yapılan: Hydrogen;19776 ---
Havanin aydinlanmasina 2 saat kadar vardi. Ansizin kapi vuruldu. Duydugu sesin kapi sesi oldugundan emin olmak icin Hydrogen, biraz da homurdanarak yerinden dogruldu. Kapi tekrar vuruldu. Hydrogen yerinden kalkti ve kapiya yoneldi. Sabahin bu saatinde gelen bu garip ziyaretci kimdi?

--- Alıntı sonu ---

o geceyi hatırlıyorum. gecenin o vaktinde başka kim gelebilirki :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git