the scene > 7dx

7d8'de Ankara tayfasina ne oldu:)

<< < (4/8) > >>

skate:
Spritus, lordum, lütfen daha çok ipucu vermeyelim...

Ragnor:
Hmm, ne oldu? Devamını bekliyorum sabırsızlıkla. Yoksa gerçeklerin açıklanmasını istemeyen gizli güçler sonunda hydrogen'i etkisiz hale getirmeyi başardılar mı? Yoksa yoksa?!

Hydrogen:
5nci Bolum "Copy & Paste"

23 Ekim 2004 - 12nci kattaki Scg'nin tek odali dairesi
Scg butun gece, 14 inclik artik goruntusu kaymis monitorune bakmis ve dusunmus, dusunmustu. "Nasil ogrenecegiz? Himmm"

Bir anda hareketlenerek, daha onceden yazdigi anlasilan bir paragrafi ekrana yapistirdi...
"Ben bazı PC scener'ların, PC de demo yazımına hala Amiga yada C64 deki gibi yaklaştığına inanıyorum..Belki bu onların C64 ve Amiga kökenli olmalarındandır... PC gelişiyorsa coder da kendini adapte etmeli.Sene 2004 , high end özellikleri kullanma imkanınız varsa kullanın , demonuzu seyredemeyecekler içinde DIVX'ini yapın scg"

Sonra bir sure durakladi. Ardindan hafifce siritarak icinden geceni de satirlara ekleme ihtiyaci duydu.
"peeh , amma dolmuşum ha.. bu forum iyi geldi.."

Enter'a basarak mesaji yolladiginda, 3 satir yazi yazmak icin oturdugu makinenin basinda tam birbucuk saattir dusundugunu sasirarak farketti. Uzaklarda birileri cildirmak uzereydi herhalde. Butun eklem yerleri agrimisti.

Pencereden disari bakti. Sokaktaki telefon kutusundan cektigi kacak analog telefon hattinin ucunu 56 k Robotics'den cikartarak, cevirmeli telefona bagladi. Numaralari cevirmeye basladi. Telefonu acan herhangi bir ses cikarmadi. Scg kisa konustu.

"Refresh et"

12 km ileride, bir telefon kapandi. Zayif siyah sacli, esmer tenli genc bir coder bilgisayarinin basinda oturuyordu. "Hele sukur" diye mirildandi. http://tr-demoscene.info/showthread.php?t=180 adresini refresh etti.
Sayfa yuklenirken kendi kendine mirildandi. "Tamamdir Scg efendi bakalim ne demissin?"

Sayfadan Scg'nin yazdigi cumleleri mouse'un sag tusu ile copyledi. Cama dayadigi kolunu ctrl-c yapmak icin kullanmaya usenmisti. Ardindan bir kisim alt directory'e sicradi. boss.txt adinda bir dosya olusturdu. Kopyaladigi postu bu txt'ye yapistirdi. Txt'nin basinda 5 satir bosluk birakti. Ve zozom.com dosyasini calistirdi. Noktalama isaretlerinden olusan bir sifre girdi.

Program bir sure bekledi. Genc coder bu sureyi masaya tempo tutarak tamamladi. Ardindan yeni olusan isdead.txt isimli dosyayi cift tiklayarak acti. Dosyayi okurken, goz bebekleri yavasca buyudu.

"Onun ucaga yetismesi lazimdi. Hala anlamadin mi Flexi? Sonucta ne oldu. Ayirdilar onlari Bronx'dan. C64'culeri kendi olusumlarina kattilar, adim gibi eminim. Saf olmayalim, ne olduklarini bulalim sunlarin.
QkodPosvx..."

Cani SIKILMISTI. Sifrelenmemis son kismin ne oldugunu okumak icin foruma bakti. Ve gulumsedi.

"peeh , amma dolmuşum ha.. bu forum iyi geldi.."

nightlord:
abi bolumun adi atlanmis. bolum adlari cok onemli lutfen :)

ayrica bu bolume de oha ohaaa diyorum sadece :))

Hydrogen:
Wisdom sayesinde kesfettigim, Raphael Gesqua'nin Flashback-options2 adli modunu, okumaniz bittikten sonra endupscroller muzigi olarak dusunebilirsiniz...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git