the scene > partiler, toplantılar, etkinlikler

Global game jam turkıye

<< < (4/7) > >>

Decipher:
Ben gidemiyorum København'ima :(. Ote yandan Breakpoint kesindir gelen varsa orda gorusmek dilegiyle.

skate:
Büyük ihtimalle orda olucam. Hatta Türkiye'den 4-5 kişi gitme ihtimalimiz var.

ref:

--- Alıntı yapılan: skate;19946 ---Büyük ihtimalle orda olucam. Hatta Türkiye'den 4-5 kişi gitme ihtimalimiz var.
--- Alıntı sonu ---

http://tr-demoscene.info/showthread.php?p=13949#post13949

6 kişi görünüyor ama elbette gelmek isteyip gelemeyenler olacaktır...

skate:
Daha önceden tanımadığım ve yetenekleri hakkında hiçbir fikrim olmayan 3 kişiyle birlikte 2 coder, 1 grafiker, 1 müzisyen olarak, 48 saatte kişi başı 3+3 toplam 6 saat uyuyarak bunu yaptık, 3. olduk, çok eğlendik.

tesla:

--- Alıntı yapılan: skate;20019 ---Daha önceden tanımadığım ve yetenekleri hakkında hiçbir fikrim olmayan 3 kişiyle birlikte 2 coder, 1 grafiker, 1 müzisyen olarak, 48 saatte kişi başı 3+3 toplam 6 saat uyuyarak bunu yaptık, 3. olduk, çok eğlendik.
--- Alıntı sonu ---

Tebrikler Skate, gayet güzel bir oyun olmuş. Kendi motorunuzu yazıp da 2 güne böyle bir oyun çıkarabilmeniz ayrıca takdir ediyorum. Zaten uyuma saatlerinizden belli. Eee democu adam kendini heryerde belli ediyor :)

Ben de Kopenah'taki Game Jam'e katıldım. Uzun bir grup kurma seansından sonra gene 2 kişi devam etmeye karar verdik. Grafiker ve müzikçi 'lerde sıkıntı vardı zaten. Oyunların 1-2 tanesi hariç hepsi Unity, Gamemaker, Flash ve XNA ile yapıldı.

ıyi kötü bir template kod vardı elimizde. Nerdeyse tüm zamanı onu adam etmekle geçirdik. Bir de map editör yaptık. Fikrimiz de vardı. Ama oyun yapmaya pek zamanımız kalmadı. :) ... Ortaya bu çıktı.  

PS: Unity sunumu oldu. Ve Unity 'den korktum açıkcası :) , Browser'dan Ipone'a kadar her yerde çalışıyor. Sunuma 10 dakka geç girdim. Girdiğimde ekranda 3D bir ada ve göl olan bir ortam vardı. Bir çok şey zaten sürükle bırak mantığı ile çalışıyor. Sürükle bırağın yetmediği yerde, yani artık elimizin klavyeye gitmesi gereken yerlerde. Javascript, C# gibi dillerde ufak scriptler ekleyebiliyoruz. Burda hoş olan bir özellik. Mesela script içerinde "var hiz" gibi bir tanım yaptınız. Artık o "hiz" değişkeni GUI 'de de görünür oluyor. Ve gene mouse ile değerini kaydırma çubuğu ile ayarlayabiliyoruz. :eek:..... Bilmiyorum, ben pek ısınamadım, sevmedim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git