the scene > partiler, toplantılar, etkinlikler

Global game jam turkıye

<< < (6/7) > >>

skate:
@tesla: Ben mouse kullanıldığının farkına varamadığım için kilitlenip kaldım :) şimdi oldu işte...

puNky:
skate, sizin oyuna yazık olmuş. lucid isimli oyun game maker ile yapılmış ve oynanış bakımından da sizinkinden daha kötü.

skate:
evet gamemaker, xna v.s. kullananlar vardı ancak bu kurallara aykırı bir durum değil. yani onlar bize "siz de kullansaydınız kardeşim" deseler onlar haklılar bir yerde. GGJ kuralları kesinlikle hazır engine/library gibi kısıtlamalar getirmiyor. ben de yarışmayı kazanmayı hedefleseydim Crystal Space/ODE kullanmayı planlıyordum. ama böylesi daha eğlenceli geldi :)

puNky:
tabii ben olaya demoparty gözüyle baktım biraz, kurallara aykırı olmayabilir ama bi demoparty'de kesinlikle ggj'deki derecesini alamazdı :)

skate:
arkadaşlar, GGJ çok güzel bir organizasyondu, bizi çok güzel ağırladılar. elbette ki organizasyonun ilk senesi olduğu için ufak tefek aksaklıklar yaşandı ancak imkanlar hiç de fena değildi. Türkiye olarak organizasyon ve sunulan imkanlarda birçok ülkeyi geride bıraktığımıza inanıyorum. Ev sahipliği yapan ODTÜ Metutech ATOM'un yanısıra Turkcell ve diğer sponsorlara da içten teşekkürler.

GGJ'yi scene partileriyle kıyaslamak gerekli değil bence. Çok fazla ortak yön içeriyorlar, kıyaslanması yanlış olmayabilir ama dediğim gibi gerekli değil. şunu bilin ki GGJ'de etrafımda birçok scener varmış gibi hissettim. Aslında Ragnor ve Ozan Ekinci harici tanıdığım yoktu bile aralarında. Ancak Nightshift'den, X Party'den daha az zevk aldığımı söylersem yalan söylemiş olurum. 7DX'leri saymıyorum çünkü onlarda o kadar zevkini çıkaracak vaktim olmuyor taktir edersiniz. Yani scene party olmayışı etrafındaki senin dilinden anlayan yetenekli insanların olması gerçeğini değiştirmiyor. Oyunu son dakikalarda tamamlamayı becerip submit ettiğimizde ekibime sarılmak geldi içimden. Tabii birbirimizi 2 gündür tanıdığımız için çok gay kaçar olay diye yapmadım :) Yani işin ruhu hiç de eksik değil. Hatta tek bir yarışma, tek hedef olması ayrı bir konsantrasyon sağlıyor.

Kısacası GGJ 2010'a gelmenizi öneriyorum. Ben yine yarışmacı olarak orada bulunacağım. Bu defa belki bir seviye yukarıda bir oyun hedefleyebilirim de. Umarım seneye iyi bir oyun çıkarır ve buna rağmen ilk 3'e giremem. Olması gereken bu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git