spaz: aslında kagıt ustunde calısmak planlamak daha iyidir (bana gore)
endo: zamanlaman mukemmelmıs.
spaz
orasımı nasıl bir yerdi; zebaniler vardi boyle ellerindeki catallarla durtuyorlardı..
yok dostum nasıl hatırlıyım. kucugum yani zaten ilerliyen yaslarda siddetli havale gecirme olasıgı dusuktur, su anda, o zamanki yasımı hatırlamıyorum sorarım bizimkilere.
flatlinersin resimlerine bakınca hatırladım izlemıstım o filmi. burda yazan hikayem zaten kontrol dısıdır talihsizliktir, fark yaratmaz, benım ıcın derstir
obur tarafı hıc merak etmiyorum nasıl olsa bir gun ogrenıcez(uzayda ruhlarımız suruklenıcek "belkide")
yinede boyle seylerı merak ediyorsan astral seyahati dene. tam uykuyla uyanıklık arasında bilincinin farkına vardıgın anda cikilabilicek seyahat(bu yolla amatorce tabi)
yani halk arasında kara basan derlerya sanki uzerine biri yatmıstır ( beynin vucudunu uyandırmadıgı anda vs..) iste o an.
bunun icin beyin sinyallerini dusurdugu ida edilen yazılımlar var hic denemedim ise yarıyormu bilmiyorum zaten bu yolla denenmeside tavsiye edilmiyor.
rahatlayıp konsatre olmak icin tütsu ve muzik kullananlar var(bir arkadasım var) astralın kotu tarafıda hep uyku halsızlık yapmasıdır.
(astraldan muzık konusuna girmemek icin kendımı tutuyorum
)
benım cocukken yaptıgım seyler sunlardı (bilgisayar yoktu tabi)
derslerde defterimin kosesine cop adam cizerdim. bir sonraki sayfa farkli bir haraket, sonra basladım kovboy ve karate animasyonları yapmaya ve daha kalın defterler aramaya baslamıstım
bide izledigim bir cizgi filmde kamcili bir karakter vardi elinde tuttugu seyden kamci cikiyordu.
calsiyum sandoz ilac kutusunu icten delip birde lastıkle uzerindede kapagına bagladım oldummu bir super kahraman.
daha sonralarıda fotograf makinesi flasından eski model sarj olanından "buyuk boyluları" ambul baglantısını dısarıya vermıstım.
mahallede teror estırmıstım tabi kimsenin canını yakmadım ( bunuda utanmadan yazıyorum iyi bir halt yemis gibi) o zamanki cizgi filmler ne kadar ne kadar siddet asılamıs bana.
bide karneyi daksilleyip atariciye goturup jeton almak vardi.( bir kısmınız yapmıstır bunu)
daha sonralarıda hurdacıdaki yaylı yatakaların uzerındeki ince demirleri alıp bir pense ile W sekline sokup ataricıde oyun oynardık
malesef atarici o yalan jetonları herkezin gozu onunde ayıklayınca bu yontem herkes tarafından benimsenmisti.
bir dahaki gidisimde gordugum manzara karsısında sok olmustum ve sucluluk hissetmistim, sonrada dukkan sahibi dukkanın kepenklerini de cekti tabi.
hehe oteki dunyada
-gel bakalım the_prodigy demoscene forumuna bile yazmıssın.. once su jeton isinden basliyalım.