bana PM atmışsın, orda uzun uzun açıkladım sana durumu. bu herhangi bir forum değil, bir scene forumu ve yakın arkadaşlık ortamıdır. elbette ki tüm üyeler birbirini yakından tanımak zorunda değildir ancak zamanla partiler, buluşmalar v.b. şeyler sayesinde büyük bir imkansızlık yoksa (uzak bir şehir ya da ülkede bulunmak gibi) üyeler birbiriyle kaynaşmaktadır. büyük bir community de değiliz, binlerce üyemiz yok.
ayrıca mesajı atan kişi gerçekten önemli. bizlerden peygamber adaleti beklemeyin. scene'e 20 küsür senesini vermiş insanlar genellikle bazı konularda tabiri caizse "küfretmeye hak kazanmış" insanlardır
ayrıca önemli olan niyettir. eğer Kris gerçekten art niyetli olsa farklı bir tutum içine girerdik. Kris art niyetli değil, geçmişte yaşanmış bazı olaylar var ki iki tarafın da bununla ilgili konuşmaya hakkı var. Konuşurken de centilmenlik kuralları çerçevesinde kalmak zorunda değiller. Vigo her zaman ağzına geleni söylemesiyle tanınmıştır. Vigo'nun bazı laflarında hedef kitlesinde yer alan bir kişi de aynı tarzda cevap verebilir, doğaldır.