the scene > buluşmalar
uubb
spaztica:
süper geçti, 11den 18e kadar scene-only ve dinosaur-only bir mod vardı, herkes güncel sirkülasyondan uzaklaştı. iyi bir menemen combo'su üzerine akşamüstü de vigo'nun sponsorluğunda donut yedik, ultra gitti. dışarda yağmur olması daha da güzel yapıyordu, sıcakta otururken keyfini yaşıyorsun, soğuğa-yağmura çıkınca da refresh oluyorsun. ilk fırsatta alternatif bir meeting organize ederek scene-modunda takılmaya sebep yaratacağım (inş). çok keyifli bir cumartesi dinlencesi idi, sağolasın vigo.
gelemeyen çok kişinin yanı sıra skate'in de kulaklarını çınlattık; çocuğa bakma sorumluluğu da önemli ama... ;)
skate:
two days combo çektim ben de. pazar günü de çocuğa bakıyorum. kendime para ödemeye karar verdim, iyi iş çıkarıyorum. ;)
vigo:
sadece benmi yoksa sizde de oldumu? ben pazar gunu hardcore istifrağ ve ateş. yeni yeni kendime geliyorum feleğim şaştı. biraz daha iyi oliim sitesini filan update edicem
GnoStiC:
@vigo: gecmis olsun bro.
spaztica:
bende bişii olmadı vigo... sanırsam senin yediğin farklı bişey... hmm patatesteki salatalardan birinden patlamış olabilirsin. bi onu yemedim ben (neyse ki). diğer şeyler hep ready-made...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git