the scene > yabancı partiler
Glance at BreakPoint2009...
spaztica:
tüm haftasonumu glance'in partide yapacağı release'i merakla bekleyerek geçirdim. elbette BP izlemek zaten yapılması gerek bir hareket. ama özellikle glance product'ını görmek için, skate'in aylarca övüp övüp bitiremediği şu yeni taş gibi demoyu görmek, sıralamada da iyi puan alacağını görmek için sabırsızlanıyordum. spritus, bug'dır vs'dir dedi de, bu vakte kadar bug'ın işi ne diye sormadan edemiyorum. başlayalı kaç ay oldu, sayamıyorum bile. ama glance'in koskoca bir bp partisine gidip hiçbir release yapmamış olmasından ben utandım şahsen, çok da üzüldüm. her ne olduysa, keşke önemlini buradan yola çıkmadan alsaymışsınız. defalarca giriş kamerasından ortalıkta dolanıp geyik yapmadığınızı da gördük, ama yine de nadide gruplarımızdan worldrecord kıran glance'in bangır bangır bir demo göstermesini beklemek çok muydu?
yetkililerden açıklama bekliyoruz, merakta kaldık.
vigo:
spaz'ın heyecanını anlıyorum çünki ikimizde online nöbet tuttuk büyük bir gazla ama ben norvax ve nightlord ile konuştum... arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ama kısmet değilmiş... olsun... her işte bir hayır vardır diyelim... arkadaşlarımızı kutlayalım, gaz verelim, en azından hepimiz şuna inanıyoruz, eğer demo release edilebilseydi kesin 1.olacaktı glance... bunu bilmek bile bana yetiyor... yıkılmak yok! bu tecrübe ile seneye kesin daha rahat bir durum olur diye düşünüp arkadaşlarımın anlından öpüyorum...
ref:
şimdi kabul etmek gerekir ki, bir de parti atmosferi gibi birşey var. Bilmiyorum benim elimde bomba gibi bir proje olsa ne yapardım ama insan oraya gidince "ulen ben burda bilgisayar başında oturmaya mı geldim?" diyor. Kendi kendini "yok yok, bitmeyecek bu proje" diyerek kandırıp bira moduna geçiyorsun.
Olabildiğince fazla "celebrity" ile takılmak daha mantıklı geliyor. Artık kapağı bingen'e atmışsın, olaya varmışsın, içip eğleniyorsun, gidip masaya oturmak o kalabalık, gürültü ve bin çeşit aksiyonun ortasında dikkat toplayıp demo bitirmek kolay bir meziyet değil. Ayrıca yorgun da oluyoruz. Burdan gidenlerin bir dez avantajı bu kabul etmek lazım. Saatler öncesinden hava alanları, gümrüktür, vizedir, trendir, bilettir. Hala frankfurt'ta tren bilet alma macerası demoyu kodlamaktan daha zor :)
neyse, heveslenmiştik, hatta hanımla bile tartıştık, c64 compo tam yemek vaktine denk geldi, ben tabağı alıp bilgisayar başına kaçtım, alışık değiliz biz ayrı yemeğe :)
Hydrogen:
Selam arkadaslar. Iyi kalitede bir demo cikarmak, cok zor bir hadise. Bu sebepten genel olarak, Glance adina, demo yapiyoruz vs. gibi seyler soylemiyoruz. Beklentiyi de bizim yaptigimiz aciklamalardan ziyade, bu partiye grup olarak katilmamiz dogurdu.
Demoyu yayinlayamama riskimiz hep vardi. Bunun da farkindaydik. Elimizden geleni yaptik, demo yapmak partide de olsa cok keyifli bir hadise. Bazi aksakliklardan dolayi demoyu yayinlayamadik, hepsi budur. Destek olanlara cok tesekkurler...
vigo:
kardeşim canınız sağolsun! sizleri çok seviyoruz!
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git