the scene > yabancı partiler
Glance at BreakPoint2009...
spaztica:
sağlık olsun be kardeş, bi umutlanıp heves yaptık, gurur duyacağımız yeni bir demo gelebilir mi diye...
partiyi yaşamak da çok önemli, bp ile karşılaştırılamasa bile buradaki partilerde oturup on-the-fly yapmaktansa partiyi yaşamanın daha keyifli ve önemli olduğunu gördüm. partide demo kodlamak ayrı bir olay, ortamdan izole olmak gerekir. ehh, pek sık gidilmeyen -bazısı için ilk- bir parti söz konusu olunca, o izolasyonu yaşamaktansa publicity yapmak daha güzel elbette.
...yine de derim ki, gördüğüm demolara göre, glance bp09'da c64te milletin eline verirdi...
ref:
--- Alıntı yapılan: Hydrogen;20372 ---Selam arkadaslar. Iyi kalitede bir demo cikarmak, cok zor bir hadise. Bu sebepten genel olarak, Glance adina, demo yapiyoruz vs. gibi seyler soylemiyoruz. Beklentiyi de bizim yaptigimiz aciklamalardan ziyade, bu partiye grup olarak katilmamiz dogurdu.
--- Alıntı sonu ---
ikisi de var, skate "yarmaya" diye başlık atıp, üzerine nightlord taa amerikadan gelince, dedim hah, scene'de glance dönemi başlıyor herhalde :) C64'ün farbrausch'u geliyor, edge of disgrace kendisi disgrace içinde kalacak diye düşünüyordum.
Kaldı ki bu yıl c64 demo kategorisinin içi boştu, kolay bir birincilik olurdu bence. Neyse önemli olan eğlenmek, keyfinize bakıp iyi bir plazma yazısı çıkartın o da yeter :)
spaztica:
plazma? o ne demek? haa, oldschool demolardan bir efekt...
onun dışında entry not found...
belki zayıftı c64 bölümü, ama oraya gidip sağlam bir demo çıkarıp ödül için konan parayla tüm breakpoint'i bedavaya getirmek de vardı, işin kaymağı misali.
...
bir an zaten orga'lar this has been the last breakpoint dediğinde üzüldüm... sonra tüm orga'lar birbirini ikna edince bp2010 olacağını gördük.
...
beni biraz da gaza getiren, ara ara geceleri skate'in msn'den online olup, bak şöyle yapacağız, bu sene breakpoint'a katılıyoruz demoyla, bak şöyle efektler kodluyoruz gibi muhabbetleri idi. ve elbette bp09'a tüm grup olarak katılmaları da hah oluyor galiba dedirtti. elbette resmen bir demo ile katılıyoruz demediler, ama buna işaret edenler öyle düşündürdü.
...
neyse, eğlenceli -ve sahnede çıplak fin'li olmadan- güzel bir demopartisi daha geçti. ağzım açık izlediğim demolar oldu, keyifle izlediğim sahneler vardı, diğer işleri yaparken arkada sürekli camview açık, müzikleri dinliyorduk... çok keyifli bir parti oldu, gidebilmek daha da süper olurdu. artık seneye gerçekten karar verip -vigo'nun dediği gibi her ay 10-20 eu kenara koyarak- gitmekte fayda var.
coze:
glance'in demosunun yetsimemesine hepimiz cok uzulduk, ama eminim en cok glance elemanlari uzulmustur dunyanin dort bir yanindan kalkip geldiklerini dusunursek. ama olsun ne demis bir amiga buyugu
"Never give up, never surrender"
BP09 olmazsa, BP10 olur, X09 olur ...
Bu arada ne sanslisiniz, benim BP gibi bir yere gidebilmem icin her ay 100-150 euro filan koymam gerekiyor bir kenara.
baslocman:
MErhabalar ;
Öncelıkle oraya kadar gıdıp onca zahmet cekmenız dahı yeter...
Sımdık yapmanız gereken BP2010 a bomba gıbı hazır gıtmek cogu sunulan ve bazen bırıncı secılenler afedersınız ama bok gıbıydı...
Oralara gıdıp orada o ortamda bulunanlara tek tek tesekkur ederım...Ellerınıze emeklerınıze saglık...Dert etmeyın...Sızler en ıyı kararı vermıssınız...
Bu arada Skate yahu ustad masallahın var bazen cameralara takıldıın zamanlar oluyordu her adım atısında yer sarsıntısından kamera flu goruntuye gecıyordu..:) Ayrıca Hydrojenınde masallahı var aldıgı kıloları vermıs....Bu arada bı Tesla yı goremedım...
Tekrardan hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar....
Sızler nasıl dıyorsunuz o cumleyı ''glance rulez'' :) :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git