the scene > partiler, toplantılar, etkinlikler

terminator meeting'i haberimiz olmadan terminate mi edildi?

<< < (3/11) > >>

skate:
3ds r4 (dos version) ile bulduğum hazır bir insan modelini vertex çekiştirme yöntemiyle yerde düz bir yüzey haline getirip (çok uzun sürmemişti 3-5 saatte halletmiştim ;)) sonra morph ettirip filmdeki sahnenin aynısını (!) aynı kalitede (!) elde etmiştim. sonra aklıma filmde yerdeki texture'ın chessboard benzeri birşey olduğu aklıma gelmişti ve solid filled objeye bir texture kaplama denemesi yapmıştım. sen tut elle çekiştir vertexleri sonra o yarattığım ucube objeye texture kaplayıp düzgün bir sonuç almayı bekle... :D

Son olarak 3ds r4 diince aklıma C64'deki FLI ile de çağrışım yapan FLI/FLC (flic) video modu geldi.

Yoksa konuyu mu dağıttım?

vigo:
hafta içi akşam 21 / 22 gibi matineler uyar kardeşler...

spaztica:
ortalama görüş: pazartesi 20:30-22:00 arası bir saatte.
sinema (ve semt) önerilerini alalım dilerseniz, nasılsa her semtte bi sinemada oynar.

skate:
Ben Bahariye tarafını seviyorum ama Bağdat Caddesi'nden tutun da yeni açılan Palladium'a kadar her yer olur. Palladium'un outfiti de güzel hani ;)

Avrupa Yakası'nda ise en iyi sinemalar yeni açılan alış veriş merkezlerinde. Belki Astoria ilginç bir alternatif olabilir. Hem metrobüs ile ulaşım da kolay olur.

spaztica:
alışveriş merkezleri pek tatsız, suni... 80ler tadı yok, takılacak yerler hep fastfood. aslında kadıköy sinemaları olabilir sanki. hem çıkışta az oturur, geyik yaparız. ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git