the scene > partiler, toplantılar, etkinlikler
terminator meeting'i haberimiz olmadan terminate mi edildi?
spaztica:
gece çok keyifliydi, bu kapsamda bir eğlenceyi (bu sefer salt muhabbet) daha geniş vakitli yapmak, sohbetlerin üstünkörü olmamasını sağlayabilir, daha keyifle kaynaşabiliriz.
transformers her zaman çocuk oyuncağı oldu gözümde, ama görsel ve işitsel efektleri, terminator'ün ötesinde oldu her zaman; terminator naif bir öncüydü (ve belki de öyle de kalmalıydı), transformers dibine kadar efekt kullanıyor. hatta terminator'u var eden, ağır metal (ohh, yeah, roll on babe) tavrıydı. transformers ise daha light, ama şekilde şekile giren robotik oyuncaklar olmaya devam ediyor. şekilde şekile girmek denince de stargate'de izlediğim Replicators mantığı ise daha keyifli, lego gibi ama intelligent parçacıkların oluşturduğu bir varlık biçimi. çok daha birim halde olan, ama bütüne sürekli subspace üzerinden bağlı olan bir ırk. transformers'a baktığımda hep niye bu meretler kendilerini hep tır, araba gibi kamufle etme gereğini duyuyorlar, niye dobra dobra robotum işte ulan diye varlıklarının arkasında durmuyorlar diye sormuşumdur. ezik ırk işte... ;)
Hydrogen:
Meeting superdi. Film kotu de olsa, arkadaslarla egleniliyor. Hele Norvax'in, lame korku filmi muzikleri ve mototerminator'ler konusundaki yorumlari kacirilmayacakti. Vigo sonunda "kiz ne yapsin, alemde sonunda delikanli bir adam gordu" yorumu ile geceye damgasini vurdu:) heheh
Transformers 2'nin reklami da superdi ama. (Gene kasiniyorum:) heheh
Transformers'dan bekledigim icerik, Terminator'den bekledigim icerikten farkli. Ancak Transformers 1, senaryo, kurgu vs. acilardan da Terminator 4'e 5 basardi:) Gerci Terminator 4'e 5 basmak cok zor bir hadise degil:)
Barricade-bumblebee sahneleri vs. Transformers'da tansiyonu cok guzel ayarlayan sahnelerdi. Ancak tabii serinin ilk filmi olmasinin avantajlari da var. Ilk sahneler supriz faktorleri iceriyor bol bol.
Sahsen Terminator 4 de, 1 ve 2nci filmlerin geriliminden eser yoktu.
Uzun uzun yazmaya gerek yok. T4 olmamis. Transformers 2'den umutluyum:)
vigo:
süper geceydi, aslında bu sinema günlerini tatil gününe denk getirsek, daha erken buluşup daha çok muhabbet etsek? bizim hanımın hemen uykusu geliyor ve erken kaçmak zorunda kalıyoruz, muhabbete katılamadım ):
keza, film en azından uyutmadı beni... sonuna kadar izledim, ilk yarı gayet sürükleyiciydi...
bu süper organizasyonu yapan hydrogen ve arcane kardeşlerime çok teşekkür ediyorum, umarım transformers2 ve 2012 için de bişiler düşünürler (:
vigo:
http://vigo.posterous.com/terminator-salvation-21
skate:
ılk fotolar için teşekkürler Vigo.
Bu arada "umarım transformers2 ve 2012 için de bişiler düşünürler" lafında bir an boş bulundum, lan transformers 2'nin gelmesi 3 sene mi sürecek dedim bir an ahahaha
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git