the scene > demoscene

7D5 Demoscene Party Eylül'de!!!

<< < (3/8) > >>

eirik:
abi $imdi ben bi$ii dicem, madem 8 bit olayIn konsepti biraz konseptin sInIrlarInI zorlayIp tv ye baglanan nintendo atarilerle oynasak, olma mI ? yani olay madem 8 bit onlar da 8 bit ..

ben street fighter da mortal kombatta hepinizi pataklarIm, yada birlikte 90 tank oynayabiliriz falan filan. oyle i$te :) 2 si coklu olmak uzere 8 oyun kasedim var , yanliz tabancam yok, isterseniz getirebilirim aleti (bu arada emulator dogasIna ruhuna aykiri diyebilirsiniz ama 600 kusur tane de romum var)

nightlord:
arkadaslar oncelikle izninizle "HAVUZ MU?!? OHAAA!!!" diyerek sozlerime baslamak istiyorum.

Ardindan organizasyonun bu kadar cosmasinin getirecegi bazi temel noktalara dikkat cekmek ve bi kac oneride bulunmak isterim.

1- Publicity olayini tavana vurdurmak lazim. o koca mekanda demo yarismasini en az 100 kisi izlemeli. yoksa tenha gorunecek. bu yuzden duyurulara medya acilimina bence hemen baslamak lazim. Internet siteleri disinda fiziksel olarak bilgisayar kullanici gruplari, programcilik topluluklari universitelerdeki bilgisayar bolumleri, ozel sirketler vs hedeflenebilir.

2- mevlut dincin sunumu gibi bir iki sunum daha yapilmasi bence hayirli olur. bu sunumlar:
- demoscene tarihcesi
- birilerinin yeterince ilerlemis oyun projesi
- birilerinin hardware projesi
- demo dizayn trendleri tartisma paneli vs...

gibi pekcok konuda yapilabilir.

3- compolarin resmen ve resmen cok cok cok cok cok iyi stufflar icermesi gerekiyor artik. bence burada hepimize cok fazla is dusuyor. Bu sene o kadar etkileyici stufflar cikaralim ki millet gaza gelsin, oyunumuzu gorsun ve artirsin, yani turkiye ve avrupadaki iyi adamlara meydan okumus olalim. Ben bunun en onemli sey oldugunu dusunuyorum. Organizasyon ne kadar harika olursa olsun katilimcilar iyi stuff release etmezse etki sonumlu olur. gerekirse su an az sayidaki aktif scener olarak her birimiz bir kac tane urun birden cikaralim yeterki compolarda gercekten kaliteli 5-6 tane stuff yarissin. Ama az zaman kaldi.Bu yuzden cok calismamiz gerekiyor. Ogrenci olanlarin eylul tarihine daha avantajli girme sansi var. heydi hoppa hep beraber...

son olarak organizasyon takimini bir kez daha kutluyor ellerinden opuyorum.

Wisdom:
Merhaba arkadaslar,

Parti olanaklarini okudugumda ilk aklima gelen 7D2'den nerelere gelindigi oldu. Kisitli imkanlarla, "acaba kac kisi gelir, 20-30?" seklinde baslayan bir organizasyon bugun artik tam anlamiyla bir demoscene organizasyonu olmaya dogru ilerliyor. Her turlu zorluga ve halkimizin tipik yikici elestrilerine ragmen parti sevdasindan vazgecmeyen organizator arkadaslarin tamamina tesekkur ediyorum.

Buralarda olursam partiye mutlaka katilacagim.

Demoscene ile ilgili herkese sevgiler, saygilar.

Wisdom

spaztica:
madem böyle bir imkan var; bence multimedyaya da el atmak gerek az buçuk... 3d ve flash/director derim sadece.

anesthetic:
ne denebilir ki. 7d4e gelmek istemiştim ama nasip olmamıştı. bu yüzden 7d5i sabırsızlıkla beklemekteydim. zaten hali hazırda bitmek üzere olan stufflar mevcut idi. ama duyuruyu okuyunca tüm duygularım tersine döndü. bu parti bambaşka olacak gibi gözüküyor ve ona layık stufflar hazırlamak lazım. bu da bende bir telaş havası uyandırdı. ama yine de resident'in canhıraş çalıştığını bilmenizi isterim. (öyle di mi lan ? :) )

organizasyonla ilgilenen herkese teşekkürler ve başarılar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git