the scene > demoscene
7D5 Demoscene Party Eylül'de!!!
PE&OAS:
oncelikle benimde adimin "ohaa!" diyenler listesine yazilmasini istiyorum. :P bu benim ilk katilacagim party olmasinin yaninda super bir party olacak :) bu imkanlari bize saglayanlara tesekkurler...
birde su var; kesin degil ama partyden bir kac gun once gelebilirsem istanbul'a party mekaninda yapilabilecek her isi yapabilirim. (orn.: makinalarin, masalarin vesaire tasinmasi, temizligi gibi) erken gelirsem bende destek olmak istiyorum, haberiniz olsun.
@tesla: abi bide resident'tan havuzu tek basina tasirabilecek birini taniyorum ben. :D
Hydrogen:
Selamlar. Nightlord cok onemli bir noktaya parmak basmis. Stufflar. Evet arkadaslar bu sene stufflarin cok kaliteli olmasi gerekmekte. Yurt disindaki partilerde basa guresebilecek kalitede stufflar uretilmesi party'e yapilabilecek en buyuk katkidir.
Umarim cok sayida ve yuksek kalitede stufflariyla hatirlanacak bir parti olur 7d5. Yurt disindan katilim ilk uc partide emaille gerceklesti. Bu partide de yurt disindan katilim icin duyurulara simdiden baslamaliyiz.
Bizler ne kadar her yere mesaj atarak insanlari haberdar etmeye calissakta, sizlerin arkadas gruplariniz arasinda bunu yaymaniz ve katilima tesvik etmeniz cok onem teskil etmekte. Tabii bu haberdar edilecek insanlardan kastim aktif olarak birseyler ureten veya birseyler uretmek icin ogrenemeye hevesli kisiler.
spaztica:
turbo gelirse o havuzda resident'e pek yer kalmayacaktır. :P
ayrıca havuza öyle lafla sahiplenmek yok; yapın su içinde dalgalanan vektör efektinizi, havuz sizindir.
skate; bugünlerde invitation için birşeyler düşünmeye başlayacağım. ama bir invitation bence low-level bir dilde olsa, daha cazip olur gavurlara da.
gavur katılımını planlamamız ve gruplarla iletişime geçmemzi bu partide şart... aksi halde böyle kral gibi bir imkani tepmiş oluruz.
section'ları da belirleyelim derim; çok bölünme olmadan 5-6 temel section'da işi bitirelim. puanlama sisteminde 4k/64k/megasize gibi faktörleri dikakte alalım, ama section olayında yer almasınlar derim. ayrıca bir section'da boyut/etkileyicilik oranını ortaya çıkaran birşey olur, böylece çeşitli size'ların getirdiği sınırlamanın oluşturacağı bir skalada değerlendirme yapılarak size bazlı çalışmaları da önemsemiş oluruz.
aklıma gelen section'lar:
1- oldskool (c64/amiga)
2- saxor (pc/engine-based/basic etc)
3- platform-dependent (console/mobile/pda)
4- size matters (size/performance oranına göre)
5- web technologies (flash/director/javascript)
6- tunes (mod/sid/xm)
7- visual (pixpaint/3d/video)
spritus:
spaz low-level invitation'u grubumuzdan anesthetic kodluyor. bugün yarın bitirir. :)
nightlord:
selam
1- game compo olacak mi? yani game yapma anlaminda soruyorum int karate turnuvasi degil :) (ki onun yeri de ayridir :))
2- compolarin bu yil cumartesi gecesi olmasini onerebilir miyim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git