the scene > demoscene
7D5 Demoscene Party Eylül'de!!!
spaztica:
diğer arkadaşları bilmem, ama benim fikrim:
- partinin adı demopartisi, game developers conference değil; bu yüzden zaten herhalde 1-2 tane yapılacak oyunların section halinde olmasının manası fazla yok gibi. tabii herkes benden habersiz harıl harıl oyun yazmaya giriştiyse ayrıca değerlendirilmeli ve section oalyına gidilmeli tabiiki.
- geçen sene game section'ı alternatif oalrak konmuştu. yeterince çalışma varsa game bölümü açılır elbet.
bu da bana section'ların netleşmemesi gerektiğini düşündürüyor. acaba herkes çalışamalrını yapsın, sonrasında teslim tarihinden nibir saat sonra mı belirlesek section'ları... ya da en azından gerekirse -bir entry olmazsa ya da değerlendirme yapamayacak kadar az olursa- section kapatalım derim. bence rekabet oluşturamayacak kadar az entry ile yarışma yapmak da komik ve cılız duruyor.
on-the-fly ile ilgili düşünceleriniz neler? bu sene de olacak mı at yarışı? :P
ona göre de hazırlık yapmak gerek zira.
nightlord:
heh he spaztica simdiden kola + biskuvi stoklarina baslayacak gibi gorunuyorsun. :)
scg:
Nightlord sende gelecen mi abi?
Mesajlarından sanki gelecekmişsin gibi bir hisse kapıldım..
nightlord:
--- Alıntı ---Originally posted by scg@Jul 21 2005, 07:56 PM
Nightlord sende gelecen mi abi?
Mesajlarından sanki gelecekmişsin gibi bir hisse kapıldım..
[post=1370]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
eylulun ilk 3 haftasinda turkiyede olmayi planliyorum. o zaman mutlaka gelirim. fakat olur da parti zamani turkiye de olamasam bile e-mail yoluyla release gonderecegim kesindir.
gelirsem yine gece biskuvi kola stoklarini beraber yapar beraber tuketiriz komsu :)
nightlord:
on the fly konusunda ne dusunuyosunuz bilmiyorum. fakat onunla ilgili benim deginmek istedigim iki konu var:
1- on the fly submit deadline'i compolarin baslamasini geciktirmemeli.
2- buna karsin parti mekaninda production yapmak da super zevkli bisey fakat ben bu yil kesin olarak releaselerimi bitirmis olarak gelmeyi planliyorum. parti boyunca ortalikta dolasip milletin nasil calistigini izlemek ve muhabbet etmek niyetindeyim:)
compolarin hangi gun ve saatte olacagi konusunda ne dusunuyorsunuz? ben daha once belirttigim gibi cumartesi gecesi veya pazar ogleden sonrasini oneriyorum.
cumartesi gecesi gece yarisi 12de baslayip 3'e kadar falan surse mesela atmosfer acisindan muhtesem olur.
pazar ogleden sonra ise gunduz olmanin dezavantaji ile atmosfer biraz daha kotu olabilir (ortam aydinlik olur projektor performansi duser vs) ama ote yandan compoya daha fazla izleyici katilabilir. ki bence bu partide compolarda cok izleyici olsa super olur. hem release yapanlar icin daha motive edici olur hem de izleyicilerden bu yil gaza gelip seneye release yapan yeni scener cikma sansi artabilir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git