the scene > demoscene

7D5 Demoscene Party Eylül'de!!!

<< < (8/8)

hades:
herkese selam....

eylül ayı yaklaşıyor ve kesin bir tarih göremedim. bilgi ?

7d4'te C64 stufflarının projektör ile gösterilmesi sırasında C64'ün çözünürlüğünün 320x200 olması sonucu renk ve netlik hataları ortaya çıkmıştı. 7D5'te de aynı sorunla karşılaşmamak için C64'stufflarının bir emülatör kullanılarak gösterilmesini öneriyorum.

disq:

--- Alıntı ---Originally posted by HADES@Aug 7 2005, 08:02 PM
herkese selam....

7d4'te C64 stufflarının projektör ile gösterilmesi sırasında C64'ün çözünürlüğünün 320x200 olması sonucu renk ve netlik hataları ortaya çıkmıştı. 7D5'te de aynı sorunla karşılaşmamak için C64'stufflarının bir emülatör kullanılarak gösterilmesini öneriyorum.
[post=1411]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

invtro'da yazili tarih, heralde siteyi guncellememisler :P
17-18 eylul diyor.

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by disq@Aug 7 2005, 08:59 PM
invtro'da yazili tarih, heralde siteyi guncellememisler :P
17-18 eylul diyor.
[post=1412]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Aslını sorarsanız güncelledik ama henüz duyurmadık. Ahanda şimdi duyurmuş olduk :)

Bkz: tr demoscene > commodore & amiga > demoscene > 7D5 Party 17-18 Eylül 2005'de yapılacak

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by HADES@Aug 7 2005, 08:02 PM
herkese selam....

[post=1411]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Selam Hades,

En kaliteli sonucu seçeceğiz. Eğer bu sene commodore'u adam gibi bağlayabilirsek projeksiyon aletine gösterim orjinal 64'den yapılır. Aksi taktirde emulatore içim hiç razı olmasa da ok derim (şahsen). Diğer organizatörlerle bu konuyu tartışıp en uygun çözümü bulacağımızdan şüpheniz olmasın. Ancak bu seneki partide organizasyon olarak çok daha serbestiz. Çünkü artık biz gerçektek "organizasyon" ile ilgileniyoruz. Geçen senelerde yaşadığımız birçok problemle bu sene karşılaşmayacağız, çünkü bu sene sağlam bir sponsorumuz var. Kısacası projeksiyon aletini partiden önce deneme şansımız var. Gelişmeleri offical siteden takip edebilirsiniz.

skate:
Bu topici parti ile ilgili konuşmalar ikiye bölünmesin diye kapatıyorum. Bu konudaki konuşmalara:

tr demoscene > commodore & amiga > demoscene > 7D5 Party 17-18 Eylül 2005'de yapılacak

topicinden devam edelim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git