the scene > demoscene
7D5 Demoscene Party Eylül'de!!!
datura:
Arkadaşlar hepinize slm,
Öncelikle uzun zamandır buralarda görünmesem de sürekli görüştüğümüz arkadaşlar sayesinde olayları takip etmekteyim.
Skate kardeşim 7d5 parti için sponsor veya destek bulma konularında niyeti olduğunu söylerdi de olayın bir anda bu noktaya geleceğini düşünemezdim:)
Son partideki ufak tatsızlıklar ve bazı fikir uyşmazlıkları nedeniyle tekrar aktif organizatörlük yapmamaya karar verdiğimi beni tanıyanlar bilir. Ancak görüyorum ki bu sene imkanlar Türkiye'de bir ilk olacak kadar iyi hatta daha da iyisi. Bu durumu bulup da insanın parti yapası gelmez mi, organize edesi gelmez mi.. elbet gelir :rolleyes:
Bu durumda ben de aktif olarak organizasyonun içine çekilmiş bulunmaktayım, gelişmelerden az önce telefonla haberim oldu, Skate sana gösterdiğin ilgi alaka ve çabalar için teşekkür ederim, çok önemli bir kıvılcımdı o yolladığın email ve işte şimdi Türkiye'ye parti gösterme zamanıdır!
Hazırlıklara kendi çapımda bu günden başlıyorum.
Görüşmek üzere, hepinize selamlar
skate:
Mekana davet edildiğimde rutin mesai saatlerimde sıkkın bıkkın code yazıyordum. İşten izin aldım mekana gittim, adamlarla görüştüm ve bu sonuç çıktı ortaya. Tüm bu olaylar *dün* gerçekleşti. Dolayısıyla yanımda bir dijital fotoğraf makinesi v.s. yoktu. Bu akşam bir haftalığına tatile çıkıyorum ve 25'inde tatilden döner dönmez adamlarla buluşup bir akşam yemeği yiyeceğiz. O zaman detayları belirleyip, mekanın fotoğrafları, ulaşım bilgileri, krokiler, servis kaldırılacak merkezler v.s. hepsi belirlenecek. Ben tatilde olduğum süre zarfında Spritus ve Hydrogen 7D5 sitesinin gerekli materyalini hazırlıyor olacak. Döndüğümde ise sayfayı update edeceğiz.
spaztica:
daha önce de belirtmiştim emir; organizasyonda destek olmak isterim...
skate:
Spaztica, bu forum bile yeterli destek bence. Ancak elbetteki yapılacak çok şey var. Şu anda birkaç party invitation gündemde. Senden de flash birşeyler bekleriz açıkçası :)
Bu arada az sonra tatile çıkıyorum. 25'ine kadar bu topici takip edemeyeceğim. 25'inde görüşmek üzere..
tesla:
Wow duyuruyu ilk okuduğumda rüya gibi geldi, hatırlarmısınız ilk mesajımda Türk demoscene'nin çok durgun olduğu döneme denk geldiğim için sitem etmiştim. Meğersem nasıl da yanılmışım, altın çağ yeni başlıyormuş....
Demoların kaliteli bir ortamda gösterilmesi, yurtların ayarlanması. Daha yetmemiş, HAVUZ :) ve yemekler :)
Sponsor olan Teknoloji TV'ye teşekkürler, organizasyonda emeği geçenlere de ayrıca teşekkürler, bu arada special greetings go to SpRiTus :D
Dipnot: Arkadaşlar, o havuz bizimdir bir kere, havuza RESIDENT dışından biri girdigi an bol bol su yutacaktır.... bizden söylemesi :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git