the scene > demoscene

Assembly 05

(1/3) > >>

scg:
Off bu gece yine uykusuz geçecek anlaşıldı. Birbirinden manyah demolar ve introlar seyrediyorum şu an.
Özellikle:
*Fairlight ın 64k introsu (che guevara)
*ASD nin Iconoclast isimli demosu inanılmaz olmuş.

ASD yine yardırmış. Komşudan  süper bir demo daha geldi...

scg

spaztica:
ahanda, hemen indirek...

...

az önce bitmiş tüm assembly dir'inin inmesi, tek tek inceleyelim bakalım, neler var, neler yapılmış.

hmm, gördüğüm kadarıyla hiç de fena olmayan birkaç flash olay var; browser-based diye js ile flash'ları tek kategoride birleştirmek de güzel fikir...

mobile var, game compo var (9 oyun gönderilmiş), iyi kasılmış. favorilerimi daha sonra belirtirim...

scg:
Tannhauser gate . Bu demo 7. olmamalıydı. Demonun finalindeki şehir sahnesi bana blade runner ı anımsattı. Harika bir demo.
İlk 3 e giren diğer demolar :
2. olan instant zen :: mükemmel bulut sahneleri , bu demoda çok hoşuma gitti.
3. olan don't stop  :: bolca endüstriyel materyal ve robot (robotlar her zaman için favorimdir) var. Kaliteli demo.

Bu sene demo compo baya sağlam olmuş.

scg

nightlord:
aslinda bu postu commodore demoscene altina yapmaliydim belki de ama 7d5 topici anasayfadan direk gorulmeye devam etsin diye buraya yapiyorum :)

iki baba c64 release var asm05'de. bakmayi unutmayin.
boogie factor /fairlight ve boom boom /aspekt.

birincisi hayli orjinal bi demo. ikincisi ise benim yeni favorilerimden ruuvari kardesimin bi demosu. yine tek kisilik calisma.

skate:
Walla Fairlight bu seneye damgasını vurmuş gördüğüm kadarıyla. Yine çok hoş efektler var. Aspekt'in demoda da çok teknik ve güzel efektler var ancak demo bir hayli kısa olmuş ne yazık ki, özellikle de Fairlight ile kıyaslanacak olursa. Sürekli aynı efektlerin dönmesi de süreyi uzatmak için yapılmış bir trick olsa gerek :)

Ne yazık ki şirkette iyi bir ekran kartı olmadığı için hala Andromeda ve diğer birçok grubun PC demosunu izleyemedim. Eve *mantıklı* bir saatte gidebildiğim ilk akşam alayını seyredicem.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git