the scene > demoscene

Assembly 05

<< < (3/3)

Hydrogen:
iconoclast/ASD

Valla fx ekran kartina sahip olmadigim icin gorebildiklerim
iki resim benzeri birsey.
bir kumsaati (Ve cark)
bir iki kopek baligi
23806 face yazisi (Sadece yazisi:)

ancak muzik icin demoyu sonuna kadar dinledim. Cok hos atonal progresif rock olmus. Yapanin ellerine saglik.  Malesef efektlerle muzigin nasil butunlestigini gormem icin pazartesini beklemem gerekecek:(

Assembly'deki C64 Fairlight demosu ise beni gercekten sasirtti. Yillardir ilk kez hollowman'in yapmadigi bir fairlight demosu seyrettim (Tarzini pek sevmem) Tron'lu gunlerinden sonra c64'de benim icin Fairlight pek bir sey ifade etmiyordu. Ancak bu demo  hosuma gitti (Zaten yapan ekip de farkli) Butun efektler bir stil icerisinde sunulmus. Bayagi uzun fakat bayagi olmayan bir demo:)
Eger 64 Times cikmaya devam ediyor olsaydi zevkle reviewini yapardim.
Ozellikle Cycle partlari bana eski censor desing demolarindan aldigim zevki yeniden tattirdi.

Neyse demolari izledikce yorumlarimi yazarim. Gorusmek uzere.

nightlord:
evet 'boogie factor' bu sefer fairlight finlandiya grubundan geliyor. su esnada fairlight isvec tayfasi (hollow + puter + maktone) da ihtimalen lcp de demo release yapmaktalardir. ve yine muhtemelen (maalesef) booze design katilmiyordur. o yuzden fairlight birinci olur. boylece iki haftada iki onemli parti compoyu da kazanmis olacaklar. tabii triad yine bi surpriz yapmazsa

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git