the scene > demoscene
7D5 Party 17-18 Eylül 2005'de yapılacak
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by retrolifter@Aug 11 2005, 10:23 PM
teknoloji tv 'nin sitesinde 7d5 ile ilgili banner göremedim? acaba ne zaman yerleştirecekler ?
[post=1435]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
açıkçası o bizim ihmalimiz sayılır çünkü kendilerine doğrudan haber ulaştırmadık sitenin update edildiğiyle ilgili. gerçi yayın organı olarak haber toplamak onların görevleri sayılır ama :P merak etmeyin partiyi "banner"dan daha iyi duyuracak bir yöntem var. bir iki hafta sabredin göreceksiniz :)
p.s: böyle gizemli ayaklarına yattığım zaman kendimden tiksiniyorum :D
retrolifter:
bir tavsiye, efnet de yada ircnet de #7dx yada #7d5 kanalı açsanız iyi olur. genelde yabancı partilerde olan bir şey. real-time help filan.
skate:
olabilir. ancak bu ADSL ve static IP olayıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorum. dalnet v.s birkaç server hariç heryerde banned gözüküyor IP'm. henüz #c-64 kanalına ulaşıp reklam yapabilmiş değilim :( öncelikle benim için bir #irc-help kanalı açılırsa (ona nasıl ulaşacaksam eheh) o zaman bu işi çözebilirim. en son '99-'00 yılında falan girmiştim IRC'ye. Yıllar sonra Miranda IM'i test etmek için girdiydim bir de :)
benim aklıma 7dx party sitesine guestbook ya da simple bir soru cevap forum eklemek gelmişti. aslında realtime ve düzenli olarak insanların sorularını cevaplayacak vakit hiçbirimizde yok. en iyisi sayfaya birşeyler eklemek sanırım. yine de IRC tavsiyeni dikkate alacağım. bu konuda bakarsın Spaztica v.s. diğer organizatörlerden biri gönüllü olur :) (Buna da gönüllü seçmek derler ehehe)
spaztica:
efnet: #7dx
benim makin zaten paso DL durumunda; o yüzden sürekli kanalda bot gibi durabilirim. :o)
skate:
7D5 sayfasına parti mekanının resimleri eklendi. Merak edenler aşağıdaki linkten "Galeri" bölümüne girerek parti mekanının fotoğraflarını görebilirler.
7D5 Demoscene Party Offical Homepage
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git