the scene > demoscene

7D5 Party 17-18 Eylül 2005'de yapılacak

<< < (4/8) > >>

Hydrogen:
Merhabalar.

Parti mekanının resimleri siteye update edilmiştir. Resimler akşam üzeri çekildiğinden biraz karanlık olabilir. Ancak mekan çok geniş gerçekten.
Şu anda parti mekanında bir sergi gerçekleştiğinden bir yarısını net olarak çekebildik. Serginin bulunduğu diğer yarısı ile ilgili bir adet fotoğraf var sadece.
Havuz olayı ise şu aşamada pratik-kullanışlı görünmüyor. Kullanılabilmesi için Hepatit testi yaptırmak gerekiyormuş.
Basketbol sahasini ise parti mekanina yakinligindan dolayi cektik. Ayni zamanda bu partiye bir gun Assembly seviyesinde katilim gerceklesirse orayi da kullanabilecegimizi bilmek oldukca hos bir duyguydu.
Partide yarismalarin gerceklesecegi konferans salonu cok buyuk bir mekan. Ancak kapali oldugundan dolayi sadece kapisinin fotografini cekebildik:) Ve parti mekanindan konferans salonuna direkt gecilebiliyor.
Simdilik bu kadar. Gorusmek uzere.

spaztica:
yaşasın! hepatit b aşımı olmuştum askere gitmeden önce!!!! :o)

retrolifter:
mekanda bira içilme durumu nedir? sigara durumu? yurt dışındaki partilerde genelde içeride sigara içmek yasak olsada içiyoruz, sıvı içecek ( su/kola/bira vs) serbest...

meraktan sordum

spaztica:
akşam bira içmeyi ben de isterim bak. :o)

bu arada... retrolifter: bir yerlerden biliyor, tanıyor muyum seni diye merak etmekteyim.

skate:
retrolifter: spaztica'nın merak ettiği şeyi ben de merak ediyorum :)

Bu arada parti mekanında sigara içilebilir gibi görünüyor çünkü çok geniş bir alan, çok havasız kalmaz. Yine de bunu Maltepe Üniversitesi'yle görüşmemiz gerek, sonuçta mekan onların. Aynı zamanda sigara içilip içilmemesi katılımcı sayısına da bağlı. Çok kalabalık olursa elbette ki havalandırmalar da fayda etmeyebilir. Kısacası bu konu partiye kadar muallakta kalabilir.

Alkole gelince, bence sakıncası yok, diğer organizatör arkadaşların da kararına göre izin verebilir ya da belli mekanlar ya da saatlerle sınırlayabiliriz. Şu ana kadar pek üstünde durmadığımız konular bunlar. Ama madem merak ediyorsunuz en kısa sürede karara bağlarız. Yine de unutulmaması gereken konu şu. Bizim derdimiz birşeyleri yasaklamak, katı kurallar koymak değil, herkesin rahat etmesini sağlamak. Dolayısıyla bizler sigara içmeyi serbest de bıraksak, yanınızdaki dumandan rahatsız olduğunu söylediğinde "sigara içmek serbest, söndürmem!!!" şeklinde yaklaşmadığınız sürece bu tür kurallara gerek kalmayacaktır. Katılımcılar ve ziyaretçiler olarak bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.

Partiye katılmayı planlayanlar lütfen sayfadaki kayıt formunu doldursunlar. Kaç kişinin geleceğini bilmemiz çok önemli. Aksi taktirde yapacağımız hazırlıklar kişi sayısına oranla yetersiz kalabilir. Biz her zaman kayıt olandan daha fazla hatta çok daha fazla insan katılacak gibi hareket ediyoruz ancak yine de kayıt olarak bize bu konuda yardımcı olmuş olursunuz. Geçen partilerde kayıt olan kişi sayısı 40-50 ise katılımcı sayısı da hemen hemen aynı oldu ancak kayıt olan 40-50 kişiden 15-20 kadarı gelirken kayıt olmayan 30 kadar ekstra kişi geldi.

Bir diğer konu da bilgisayar konusu. Parti mekanına beklenenin çok üstünde katılımcı gelirse, elbetteki hali hazırda yüzlerce makine olmayacak. Ancak biz gerekirse yüzlerce bilgisayarlık tesisat kurabiliriz. Kısacası bilgisayarını getirenler kesinlikle parti mekanında çalışabilirler. Getirmeyenlerden şimdilik en fazla 20 kişiye bilgisayar sağlayabiliriz gibi gözüküyor. Kısacası ziyaretçi değil de katılımcı olmak istiyorsanız bilgisayarlarınızı getirmenizi ve eğer monitör v.s. getirmekte zorlanıyorsanız bu tür ihtiyaçlarınızı önceden bizlere bildirmenizi rica ediyoruz. Sizlere sağlayabileceğimiz bazı imkanlarımızın olduğunu ancak tahmin edebileceğimiz gibi hiçbir imkanımızın sınırsız olmadığını düşünmenizi rica ediyorum.

Bu forumda verdiğim sayıların, bilgilerin hiçbirinin kesinleşmediğini de unutmamanız lazım. Kesinleşen bilgiler siteye eklenmektedir.

P.S: Organizatörler olarak Spritus (Metehan Alter) hariç sigara içenimiz yok, bizi örnek alın ve içmeyin :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git