the scene > demoscene
Hala Scener olan var mi?
spritus:
- Hala scener olan var mi?
* var
- Bir demopartisi olsa nasil olurdu?
* çok iyi olurdu
- Yoksa 10 tane parti yetti mi bu gune kadar olan?
* hayır
- Yoksa tas gibi bir demo mu hazirliyorsun sinsice ?
* sinsice olsaydı evet demezdik herhalde :P
- Kimler international stuffları takip ediyor?
* vigo, skate, decipher
- Hala stuff cikarmasi beklenenler ayni kisiler mi?
* malesef
- Hala organizasyon yapmasi beklenenler ayni kisiler mi?
* malesef
- Bir demo partisinin en buyuk eglencesi o partide yayinlanan demo mudur?
* sağlam ise demonun ilk defa gösterildiği andır
- Senede bir kez ortaligi dagitmali miyiz?
* :)
- Senede 2 cok mu?
* değil
- Karsiyakaspor'un maci scene'den daha heyecan verici mi?
* :P
- Multiplayer Warhammer 40K daha eglenceli mi?
* :P
- Hala eski commodore dergileri mi?
* bunu cevaplamak haddim değil
- Yoksa Plazma mi?
* derginin isim babası erik'e danışmak lazım :P
- Plazma da mi eskidi?
* eskidi mi ki??
- FKamanli daha cok mu deger uretiyor?
* o nedir? bir çeşit matematik terimi mi?
- Yaz aylari sicak oldugu icin, tonlarca stuff baska bahara mi kaldi?
* tonlarca, abartılı olur
- Burasi ne forumu?
* buluştuğumuz kaçınılmaz yer
nightlord:
Kendi adima cevaplarim. Biraz sert ama cok ciddiye almayin. Tartisma baslatmak degil amac :)
- Hala scener olan var mi? Yok gibi. Ben kendime scener diyemem su an (benim son iki yilda demo release etmemis adama scener diyebilmem icin o adamin Vigo olmasi gerekir :) Alinmayin sakin)
- Bir demopartisi olsa nasil olurdu? Kotu olurdu. hicbir ciddi urun cikmazdi. organizatorler bosa yorulduklariyla kalirdi :)
- Yoksa 10 tane parti yetti mi bu gune kadar olan? Fazla bile geldi bence
- Yoksa tas gibi bir demo mu hazirliyorsun sinsice ? evet
- Kimler international stuffları takip ediyor? ben etmiyorum
- Hala stuff cikarmasi beklenenler ayni kisiler mi? hayir kimsenin stuff cikarmasini beklemiyorum acikcasi
- Hala organizasyon yapmasi beklenenler ayni kisiler mi? hayir ben artik organizasyon olarak da uubb waffle meeting falan tarzi fun olaylar disinda organizasyon beklemiyorum
- Bir demo partisinin en buyuk eglencesi o partide yayinlanan demo mudur? benim icin evet. Muhabbet de cabasi tabii ama en guzeli o partide yayinlanan bomba demo hakkinda parti dagilmadan once yapilan muhabbet
- Senede bir kez ortaligi dagitmali miyiz? bir demo release ederek mi? oyleyse evet
- Senede 2 cok mu? ben bir yilda iki tane ortalik dagitacak demo cikaramam. ama bir tane cikarma ihtimalim olur
- Karsiyakaspor'un maci scene'den daha heyecan verici mi? Turk futbol liginin allah belasini versin
- Multiplayer Warhammer 40K daha eglenceli mi? hmm warhammer 40K'yi programlamak en az iyi bir demo programlamak kadar eglenceli olmali. oynamak benim icin degil
- Hala eski commodore dergileri mi? evet bazilari (70-78 arasi sayilar :) )
- Yoksa Plazma mi? Plazma gecikse de rules :)
- Plazma da mi eskidi? Eskimedi gecikti
- FKamanli daha cok mu deger uretiyor? Evet sanirim, en azindan urettigi maddi bi net deger var kendisine :).
- Yaz aylari sicak oldugu icin, tonlarca stuff baska bahara mi kaldi? Hahah yok canim. ne stuff'i ne yaz ayi :)
- Burasi ne forumu? Urunsuzler forumu :) Hepimiz urunsuzuz yillardir.
tURbO:
--- Alıntı yapılan: Hydrogen;21017 ---- Hala scener olan var mi? ben degilim artik galba?
- Bir demopartisi olsa nasil olurdu? Iyi olurdu walla.
- Yoksa 10 tane parti yetti mi bu gune kadar olan? Yok yetmedi. sigara yasağından nefret ediyorum..
- Yoksa tas gibi bir demo mu hazirliyorsun sinsice ? pixel belkide ama coderlar tembel moruk.. iş çıkmaz bizim Türk coderlarından.
- Kimler international stuffları takip ediyor? vigo filandır heralde. XCOPY nin olmadığı platforma ben scene platformu demem.. fukk PC..
- Hala stuff cikarmasi beklenenler ayni kisiler mi? galba, bilemiyom..
- Hala organizasyon yapmasi beklenenler ayni kisiler mi? malesef evet!
- Bir demo partisinin en buyuk eglencesi o partide yayinlanan demo mudur? yok! kapiönünde yapılan ve gece geyikleri.
- Senede bir kez ortaligi dagitmali miyiz? ehh en az..
- Senede 2 cok mu? yok hayir.. bence yeteri kadar.. 2 iyidir.. :P
- Karsiyakaspor'un maci scene'den daha heyecan verici mi? Hayir.
- Multiplayer Warhammer 40K daha eglenceli mi? O ne yaa? Hybris, Battle Squadron rulez.
- Hala eski commodore dergileri mi? Turhan abi duy! Amiga Dünyası daha iyiydi. hahahahahha
- Yoksa Plazma mi? HD mi?
- Plazma da mi eskidi? bilemiyom walla..
- FKamanli daha cok mu deger uretiyor? Rescue all hostageeees!!!
- Yaz aylari sicak oldugu icin, tonlarca stuff baska bahara mi kaldi? stuff a dortmund.. size biisey olmasın.. hahahahahhaa
- Burasi ne forumu? Geyik..
--- Alıntı sonu ---
ekledik bakalım cevaplari..
vigo:
scener olunmaz scener doğulur. önemli olan hissetmek. product çıkmadı diye kendini non-scener hissetme nightlord! 1988 lerde hayat daha kolay ve yavaştı. bu bakımdan biz şanslıydık. modem çıktı mertlik bozuldu. hele internet! hem iyi hem kötü. cepten reply yaptıım için kısa kesiyorum.
spaztica:
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git