the scene > 7dx
7d9
endo:
stranger gelsin!
mrr:
Organizasyondan kimse ile henüz görüşmedim ama şu an çalıştığım okul mekan olarak kullanılabilir. Ataşehirde Özel bir Bilişim Teknik Lisesi.
Konferans salonu, akıllı sınıf, bilgisayar lab, internet, projeksiyon, ses sistemi, yaka mikrofonu, kamera, vs herşey mevcut.... Çay makinesi falan da var,
Hatta duman makinesi bile var...
Skate bro, düşünürseniz konuşalım.
skate:
Ben Boğaziçi Üniversite'si ile birkaç hafta önce irtibata geçtim. Henüz kesinleşen birşey yok ancak eğer bir terslik çıkarsa elbette ki alternatif mekana ihtiyacımız olacaktır. Teklif için teşekkürler, aklımda bulunduracağım.
mrr:
ok. ama aklında olsun bizim mekan baya güzel. biraz küçük kalabilir ama ayarlanabilir bişiler içerde.
aslında fotoraf çekebilirsem ayarlayayım bakalım. bizim okul memnun olur böle aktiviteye ev sahipliği yapmaya (in case).
skate:
şu anda boğaziçi ile ilgili tek pürüz aslında sponsor izni almanın zor olması. sizin okulda sponsor ile ilgili bir problem çıkıp çıkmadığını öğrenebilir misin? yani ben istediğim sponsora compo ödülü koydursam, onlara mekanda stant açsam, bannerlarını koysam, bu konuda ok mi senin okul yoksa yine izin almak gerekiyor mu boğaziçi gibi?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git