the scene > 7dx

7d9

<< < (5/10) > >>

skate:
@mrr: biz geliriz görüşmeye ancak daha önce de söylediğim gibi boğaziçi ile görüşmelere başlamış durumdayız. öncelikle onlarla bir sonuca varmamız lazım olumlu ya da olumsuz. son iki senedir boğaziçi bize ev sahipliği yaptığı için önceliği onlara vermemiz etik açıdan doğru olur. eğer boğaziçi istediklerimizi sağlayamayacak olursa bu durumda görüşmeye geliriz.

ben işleri hızlandırmaya çalışacağım.

paradox:
istanbul dışı gelicekler nerde kalıcak..hangi malzemeleri getirecek..ben bu sene izin alabilirsem gelmeyi istiyorum partiye..

skate:
parti mekanında kalıyoruz hep beraber. uyku tulumu, mat gibi şeyler getirmenizi tavsiye ederiz. ancak Aralık ayı bile olsa mekan çok sıcak oluyor, iskemleleri birleştirip uyumak da parti klasiklerindendir.

mekanda bilgisayar olsa bile yine de kendi ekipmanınızı getirmenizi tavsiye ediyoruz.

partinin ortamı çok sıcaktır. "kıvrıl köşeye uyu" modu en klasiğidir :)

tesla:
Paradox işte böyle:
(7D7'de uyuyan bir scener...)

Ragnor:
Uykuda neymiş abi, eskiden uyku mu varmış? Hem uyursam kim yapacak on the fly bi oyun ya da turbo'lu, vigo'lu gece yarısı sohbetleri varken bi köşeye geçip uyunur mu? Uyunmaz tabi :). Hmm, iyi gaza geldim. Umarım bir aksilik çıkmazda bir demo yapacak vakti bulabilirim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git