the scene > 7dx
7d9
skate:
@mrr: kardeşim sağolasın, elbette ki gelip görüşmek isteriz ancak yukardaki mesaj hala geçerli. yani prensip olarak öncelikle Boğaziçi ile görüşmem ve istediğimiz koşulların sağlanması durumunda da yine Boğaziçi'nde yapmam uygun olanı. Spaztica'da senden yaklaşık 1 ay önce bir mekan teklifinde bulundu sağolsun. sizleri reddediyor gibi oluyorum ancak dediğim gibi görüşmeleri başlattım bir kere. ben etkinliği Boğaziçi'nde yapıyor olmaktan da memnunum. Tek bir sıkıntı var bu sene sponsorlukla ilgili, o aşılırsa Boğaziçi'ni bize birkaç senedir ev sahipliği yağtığı ve oradaki şükrü gibi bizlere destek olan, bizim için koşuşturan, didinen arkadaşlara da duyduğum minnetten dolayı tercih ederim.
Daha önce de dile getirmiştim, Boğaziçi ile işlerin ters gitmesi olasılığı her zaman var. Böyle bir durumda hala teklifin geçerli olursa seve seve gelip müdürünüzle görüşürüm.
stranger:
7d9'da hangi compolar olacak belli oldu mu?
skate:
Her sene hemen hemen aynı compolar oluyor biliyorsunuz. 2. bir açıklamaya kadar
http://www.7dx-party.org/7d8/tr_yarismalar.php
Bu sayfadakiler geçerlidir. Elbette ki PC compo makinesi daha güncel olacak (en kötü ihtimalle GTX 260 + 4 GB RAM olacak). Ufak tefek değişiklikler olabilir ancak olmazsa olmaz yarışmalar belli biliyorsunuz.
Demo
Pixel Grafik
Chip Müzik
Oyun
Bunlar %100 olacak yarışmalar.
Freestyle Art
MP3 Müzik
256b
4k
64k
Scripting
Wild
Bunlar da normalde olması gereken yarışmalar. Örneğin geçen sene 4k ve 64k'yı yeterli katılım olacağını düşünmediğimiz için demo ile birleştirip birtek 256b'ı ayrı tutmuştuk. Bu sene ne olur henüz belli değil ancak şöyle düşünün, eğer bir 64k demo yaptıysanız bu elbette ki boşa gitmeyecek, yalnızca 64k kategorisi yerine demo kategorisinde yarışacak. Elbette ki oy verilirken herkes full size olup olmamasını göz önünde bulunduracaktır.
Decipher:
Compo makinasi odulse supersiniz diyorum :P.
skate:
@Decipher: O kadar dandik bir compo ödülü koyacağımızı düşünmüyorsun herhalde...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git