the scene > 7dx
7d9
skate:
abi Nightshift'de girişin 5 TL 10 TL olması tartışılırken 100 TL falan ohoooo. biz elimizden gelse insanlar parayı mazeret göstermesin diye uzaktan gelenlerin yol parasını karşıliicaz... :)
ref:
--- Alıntı yapılan: Decipher;21112 ---ref: O giriste depozito uygulamasi kesmez bence :). Sonucta "quality not quantity" ;).
--- Alıntı sonu ---
ya ben quality'den geçtim, bari quantity olsun.
skate:
7dx organizatörlerinden biri olarak Decipher'ın vurguladığı noktaya katılıyorum. Siz isteyin ben her compoya şahsen hazırlayacağım 5'er dandik ürünü sokiim. Hiç zorlanmam emin olun, nasılsa amaç dandik yapmak :) Kesinlikle felsefemiz "çok ürün olsun" değil. Makul sayıda ürün çıksın, güzel ürünler olsun, dünyadan iyi eleştiriler alsınlar. Nedir makul sayı? Her yarışma kategorisi başına en az 3 ciddi, uzun emek sarfedilmiş ürün, tercihen kategori başı toplamda 10 civarı ürün. Bu resmi bir organizasyon kararı ile yazılmış bir yazı değil elbette ki, diğer organizatörler farklı fikirler de beyan edebilirler. Fakat eminim çoğunlukla bu dediğime katılacaklardır. Dediğim gibi "bu sene 89 ürünle rekor kırdık" demenin anlamı yok o ürünlerin 80'i yer kaplasın diye üretildiyse.
Umarım bu mesajımdan negatif bir anlam çıkarmazsınız. Ürün hazırlayan kişilerde "benim ürünüm kötü bulunur mu? yarışmaya hiç sokmasam mı?" havası oluşsun istemem. Ama herkesten elinden gelenin en iyisini yapmasını rica ediyorum.
1) Yapın!
2) Elinizden gelenin en iyisini.
değil doğrudan tek madde
1) Elinizden gelenin en iyisini yapın.
:)
yatuyu:
aksilik olmazsa aralikta ordayiz, hatta bugun intro icin muzik kastim biraz,
saygilar ;)
GnoStiC:
bugun ilginc bir tesaduf (kadem/acy) sayesinde stranger ile baya bir konustuk.. anladigim kadari ile 7d9'a bisiler yapmaya calisacak ve party'ye gelecek.. birsey yapmasa da party'ye gelmesi super olur valla.. buraya yaziyorum ki stranger'da gorsun ve kendini gelmek zorunda hissetsin :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git