the scene > yabancı partiler

Assembly 2009

<< < (6/12) > >>

spritus:
"co" ibaresi bende daha çok "yardımcı" anlamını uyandırdı; madem kodun %50 si sana ait!?. ayrıca compoyu canlı izledikten sonra skate'in söyledikleri, bu durumdan senin de hoşnut olmadığın yönündeydi?!

Decipher:
ah anladim, gerci hic girmeyelim o konuya sprit evet var ufak bir puruz o konuyla ilgili ama gerekenin yapildigini bilmeni isterim. dogru biraz alttan aliyordum ancak bundan sonra biraz daha farkli bir tutum izleyecegim. gerekirse breakpoint'te yaptigimi yapacagim (coook uzun hikaye bir gun gideriz bir kafeye tr-scene olarak orda cok guzel geyik malzemesi olur), ama evet haklisin var bir puruz ve breakpoint'te bir baska release'in onunu tikayan da bu oldu...

Hydrogen:
Bu demo, en cok, scene yasini genclestiren yeni bir neslin yetismesi, bir araya gelmeleri ve elle tutulur bir seyler yapmaya baslamasi adina sevindirici (Tr'de degil, international acidan) Zira scene'in popularitesini ve cazibesini korumasi ancak, akilli-genc insanlarin scene'e yonelmeleri, tercih etmeleri ile mumkun.

Assembly gibi bir partide birincilik alan bir stuff'da, Decipher'in da main coder'lardan biri olarak yer almasi, bu senenin su ana kadar, Tr'de gerceklesen yegane mutlu olayi:) Tebrik ederim.

Demoyu malesef youtube'dan izleyebildim:) 4 kb icin  coding acisindan guzel bir challenge soz konusu. Hem yeterince uzun, hem de icerisinde oldukca hos efektler barindiriyor.

Grafikler ve dizayn acisindan ise,hos olsa da, cok daha iyi olabilirdi.Bazi kisimlar (Su twist eden prizma falan), demonun temposunu kesiyor. Bazi efektlede kamera efekte cok uzak kaliyor.
Bolca yansima falan mevcut ancak, prosedurel, hos texture'lari insan gozu ariyor.

Muzikde ise, Gargaj'in c64'de ne yapiyorsa pc'de de aynisini yaptigini soyleyebilirim:) Kesinlikle benim tarzim degil:)

Sonuc olarak, Decipher'e, compo heyecanini bizlere yasattigi icin tesekkur ederim. 1 kb tamam, 4kb tamam. Sira 64 kb'de:)

vigo:
helal decipher! gururumuz medar-ı iftiharımız!

Norvax:
Ellerinize saglik, tebrikler.  Cok mutlu oldum haberi alinca. Devamini diliyorum

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git