the scene > 7dx

7d9 Demo Party / 19-20 Aralık 2009 Bogazici Universitesi

<< < (4/8) > >>

stranger:
;)
2ragnor:

http://www.pouet.net/prod.php?which=20055

Decipher:

--- Alıntı ---Resident, Demodojo, Bronx, Raven (başka var mıydı? yoktu sanırım) hiçbiriniz bana rakip bile olamayacağınız için tek başına rahatça kazanacağım.
--- Alıntı sonu ---
*Cough* *Notes down, carefully*

Ragnor:
Olm sen bi ara başka partilere kastığın için 7d9'a birşey yollayamayacağını söylemiştin, ya da 7d9'a gelemeyeceğini söylemiştin, şu anda pek emin değilim ama işte o yüzden hiç saymadım seni ve yükselişteki bebelerini (özlemişim böyle demeyi :)).

Ama sonuç ne yazık ki bu, i will rule at 7d9 and i will rule with a mediocre demo, hell yeah! :) - türkçe yazınca aynı tadı vermedi sanki yada off yorgunum bu kadar oluyo bu saatte benden, hadi ben yatar size iyi geceler -

skate:
"yükselişteki bebeler" benden çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. artık "yükselmiş bebeler" diye rename ediyorum türkçe mealini :)

spacecake:

--- Alıntı yapılan: Hydrogen;21441 ---Tarih ve yer resmi olarak belirlenmistir.
Web sitesi cok yakinda acilacaktir.
Yarismalarla ilgili olarak, simdilik gecmis senelerin yarismalarini baz alabilirsiniz.
--- Alıntı sonu ---

selam arkadaslar bende(the_prodigy) geliyorum partıye oleyy
wild yarısmasına bir prod hazırlanayı dusunuyorum. cok kaliteli render almayı dusunuyorum tabi bu kadar kaliteli renderi benim reiko(bilgisayarım) performans verir mi orası belirsisiz ben kesin soz vermiyim. gecen sene gibi wildde 1 scener birde ben vardim. bu sene daha cok katilim olması dilegiyle.

evde internet yok bu foruma yazmayı ozlemısım... kahve falına baktırdım boyle cok insanın oldugu bir yere gidiyormusum. kus mus aslan filan vardı guc kudret filan demekmis anlasılan partı super gecicek "gayepten bile partiye ilgi var". ;)

----
hesapımı ıptal ettirmistim. kusura bakmayin modületerum nickede takmayın bir hikayesi var oyuzden kullanıyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git