the scene > demoscene
türk'e destek yok!
vigo:
az önce slengpung'da baktım, şuan MAIN party var fransa'da... main orga'larından biri h2o... neyse efendim, bu party , normalde kendi halinde bi party idi... h2o işe el atınca bi anda tüm demoscene süper destek vermiş... scamp ve kız arkadaşı ( breakpoint main orga ) dahil, kb/farb , netpoet, gargaj , nosfe , sir garbage truck, docd filan derken bi baktım;
- almanya
- avusturya
- macaristan
- finlandiya
ilk gözüme çarpanlar... keza baba adamlar / scene ünlüleri gitmiş...
invitation'ı rebels yapmış son dakkada filan...
ulan bi 7d'ye gelmediniz, bi nightshift'e gelmediniz... ( h2o, xc8 , miko hariç )
hepsi bana 2006'da söz vermişti, 2007'ye geliceklerine dair... 2009 oldu gelen giden yok...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hani dicem "ulan süper gruplar var , releaseler oluyor" yooo? hiç de baba bişi yok... ama adamlar kesin bakkala gider gibi rahat rahat trene atlayıp gidiyordur... hydrogen'in dediği gibi "pazar arabasına 1084ü koymuşlar" hani trende görmüş...
ulan ömrüm "türkiye'de de bir scene var, scener'lar var" demekle geçti ama görüyorum p.r. işlerinde yeterli başarıya ulaşamamışım...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ne diyim... üzüldüm...
skate:
Türk'ün ihtiyacı da yok. boşver abi biz kendi yağımızda kavrulalım. günün birinde bizlerden daha çok kendini organizasyon işine adayabilecek genç scenerlar türeyene kadar budur. biz kendi ülkemizdeki scene'i geliştirmeyi becerirsek onlar da doğal süreçte katılacaklardır partilere. örneğin 7d9'da killer bir demo birinci olursa 7da'da görürüz tıpış tıpış gelenleri.
vigo:
skate, sanırım ya sen anlamadın demek istediimi ya da ben anlatamadım...
Ragnor:
Abi pr işinde başarısız olduğunu düşünme bence. Türkiye hem yabancılar için ulaşımı zor, hem yerlisi için böyle bir işle uğraşması zor bir ülke. Bu ülkede her sene parti yapabiliyorsak ve 50'nin üzerinde adam toplayabiliyorsak ne ala, ah birde şöyle herkesi sarsmasada yayınladığında bol bol beğeni toplayacak 1-2 demo çıksa her partiden, o zaman süper olacak ama işte o sonuncusu olmuyor.
Yurtdışından adam gelmemesi bence ulaşım meselesi, yoksa gitmesi kolay olsa bizde gitmiştik şimdi MAIN party'e ama bak Türkiyeden giden yok.
Ayrıca 7d9'da yeri göğü inletecek bir değil 5 demo çıksa dahi bir daha ki partide en fazla ürün katılımı görürüz gibime geliyor, belki sir garbagetruck gibi partiden partiye koşan delilerden bir ikisi gelir :)
skate:
Yok Vigo ben anladım senin ne demek istediğini ancak işin PR ile ilgisi çok yok. Scene sandığın kadar da saf arkadaşlık, dostluk ortamı da değil. Bir parti heyecan yaratmıyorsa katılım olmaz, gayet doğal. Bizim tr partileri de dünya çapında heyecan yaratmıyor. Ragnor güzel bir örnek vermiş. Sen istediğin kadar Cola Turka'ya dünya çapında reklam yap, Türkiye'deki varoşlar ve Almanyadaki Türkler harici kimse içmez, olay bundan ibaret.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git