the scene > demoscene
Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı
Hydrogen:
Merhabalar. 24.08.2005 Saat 12:00'da (Yani simdi) Teknoloji televizyonunda Skate ve benim sundugumuz gene Skate, ben ve spritusun hazirladigi computer scene isimli program tekrar edilecek(Ilki dun gece saat 21:00 gibi yayinlanmisti ancak haberimiz olmadigindan sizlere de haber veremedik)
Yayin akisi oturdugunda bu program buyuk bir ihtimalle her hafta duzenli olarak yapilacak.
Programda 7dx party'nin kucuk bir tanitimini da yaptik.
Neyse. Umarim begenirsiniz.
spritus:
Programı http://www.teknolojitelevizyonu.com 'dan canlı yayına tıklayarak izleyebilirsiniz.
Hydrogen:
Selamlar. Buyuk bir ihtimalle program salı akşamları yayınlanacak. 1 saat süreyle tamamen scene içerikli bir program bundan 2-3 ay önce hayal bile edemediğimiz bir şeydi.
İlk bölümü izleyemeyenler için bir mini özetini yapayım.
Scene nedir, nasıl oluştu, crack, code, swap, bbs, intro, demo,party nedir onları açıkladık. Bu arada eski introlardan günümüz demolarına bir geçiş yaptık.
C64'de Taboo'dan Altered States demosunu
Amiga'da TBL'den Silk Cut'ı
Ve son demo olarakda Pc'den Andromeda'nın Iconoclast demosunu gösterdik.
Umarım program scenerlar için eğlenceli olur, ve yeni yetenekleri de scene'e çeker.
skate:
Programın bu kadar ilgi görmesini beklemiyorduk. Bu topici görüp de burayı mesajla dolduran herkese teşekkür ederiz. Gözlerimiz yaşardı :unsure:
tesla:
Çok güzel bir haber... ama ben yeni görüyorum :( .. Inşallah 2. bölümde ekran başındayım eheh :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git