the scene > demoscene
Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Sep 13 2005, 08:55 AM
Program var mi bu aksam :)
[post=1669]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Var. Saat 22:00'de. Yarın (Çarşamba) da saat 12:00'de tekrarı yayınlanacak ama yalnızca uydudan seyredilebiliyor, kablolu tv 12 saat dönüşümlü yayın olduğu için kablo kullanıcılarının bu akşamki programı kaçırmamasını tavsiye ederim.
Bu arada teknoloji tv kaçırdığınız tüm bölümleri ve bundan sonraki bölümleri download edebileceğiniz bir şekilde web sitesine ekleyecekmiş yakında. Eklenince ben size bildiririm.
vigo:
ya kanka,
bu tt halen bi baner bişi koymamış sitesine...
ne acaip sponsor bunlar ya dimi?
yoksa varda ben mi görmüyorum?
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Sep 13 2005, 12:22 PM
ya kanka,
bu tt halen bi baner bişi koymamış sitesine...
ne acaip sponsor bunlar ya dimi?
yoksa varda ben mi görmüyorum?
[post=1673]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
biz defalarca söyledik, koymadılar bir türlü. ancak şu anda bir tanıtım filmi dönüyor ekranda bildiğim kadarıyla (ben denk gelmedim gerçi)
vigo:
hydro+skate
beyler dün programı acaip keyifle izledim. hatta programın jeneriğinde çalan müzik... en sevdiğim sidlerdendir... sanki benim için seçmişsiniz gibi... neden küstüğünü halen bilemediğim ve kendisine ulaşamadığım sevgili göt dostum evilman le beraber en sevdiğimiz müziktir...
program öncesinde 7d5'in tanıtımını gördüm... süper olmuş ama bi hata yapmışlar... sitenin adresini 7dxparty.org diye yazmışlar aradaki çizgiyi unutmuşlar...
hayatımda ilk kez, tv'de scoopex'in demosunu izledim süper oldu...
keşke hergün olsa bu program...
not : amerikadan avrupaya (ingiltere'ye, şimdide finlandiya ya) yerleşen adam ise "sir garbage truck" tır.
helal olsun çocuklar... vigo loves you...
Bakkada:
Program cok keyiflie izlenebilen bi program :) Ozellikle sette bir C64 gormek guzeldi.Yalniz bi kac ufak oneri yapabilir miyis :)
Ha bi de
Ordaki C64 takili cartidge ne idi :) Olurum merakten acilis ekrani cok kisa gozuktu okuyamadim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git