the scene > demoscene
Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı
tURbO:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Aug 26 2005, 01:12 PM
Programın bu kadar ilgi görmesini beklemiyorduk. Bu topici görüp de burayı mesajla dolduran herkese teşekkür ederiz. Gözlerimiz yaşardı :unsure:
[post=1517]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
hayirli olsun..
ama ben teknoloji channel i seyredemiyom.. :(
scg:
Teknoloji televizyonunu bende seyredemiyorum. Hep TV de scene ile ilgili bir program olsa ne iyi olurdu diye düşünürdüm. Tebrikler..
Bi şekilde programın her bölümünü divx falan yapıp nete koymanız mümkünmü? Siz arşivlemiş olurdunuz , bizde rahatça seyrederdik.
PE&OAS:
scg'ye katiliyorum, kaciranlar ve hic izlemeyenler icin divx gibi bisey iyi olur gercekten.
skate:
walla henüz bizim elimize bile gelmedi yayınlanan bölüm. ancak elimize geldiği gibi storage yettiğince bir yerlere upload ederiz. yine de programın 1 saatlik olduğunu düşünürsek, bir bölüm en az 300-350 MB edecektir. Kötü bir kaliteyle bile olsa (ki olmamalı, sonuçta demo izletiyoruz programda) 100-150 MB'a falan düşer.
elinde 3-5 GB alanı olan bana haber versin. aksi taktirde ilk birkaç bölüm belki, ancak sürekli olarak kimse beklemesin bu bölümleri.
p.s: programı aceba ED2K link olarak yaysak mı? :P
spaztica:
tv kanalı olduğuna göre, 3-5 gig yer onlar için sorunolmaz; kanalın siesinde program ile ilgili sayfa altında konulabilir sanırsam...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git