the scene > demoscene

Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı

<< < (12/15) > >>

skate:
programda söyleyemedim burda söyliim de rahatliim bare.. puterman'in .mına koyiim!!! :lol:

scg:

--- Alıntı ---programda söyleyemedim burda söyliim de rahatliim bare.. puterman'in .mına koyiim!!!
--- Alıntı sonu ---

puhaaaaaaaaa!! :)

abi boşver ağır abi / olgun adam ayaklarını .. sende yolla f*ckings lerini.. adam kaşındı artık. [ biliyom kolay olmaz ama .. kaşıyacak bi yöntem , bişeyler bulursunuz]

Netten seyrettim programı , TV gibi olmasa da idare ettik yine de.
Programın geçmiş bölümlerini de download ederiz yakında inşallah..

scg.

vigo:

--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Oct 4 2005, 11:49 PM
bi de puterman yeni bir tv programı hazırlıyormuş, skate'e "teşekkür" edecekmiş dünyanın en yavaş sunumunu yaptığı için.
[post=2181]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

ahahahhahaha ya koptum ya ..............

Bakkada:
Programda turk gruplari tanitilirken daha ayrintili bilgi verilebilir mi die dusundum bi an kendi kendime simdi de sesli dusunuyorum.
Ornegin zombie boys kac yilinda kuruldu,neden kuruldu yani kurulus hikayeleri kisa olarak,gruplar neden bu isimleri aldi misal neden "zombieboys",ncklerin bir manasi bir ilham kaynagi war mi neden "kadem" vb vb vb

Tabi burda fazla ucmus olabilirim belki bu bilgilere ulasmak mumkun degil belkide gruplar bu bilgileri vermicektir ama bole bilgiler ilgi cekici olucaktir sanirim...

skate:
göstereceklerimizin yarısına yetmedi zaman zaten, bir de detaya girsek ohoo... bir de bir gruba çok takılıp sonra diğerlerinden laf yemek de var. örnek olarak en çok zombie boys ve bronx'un geçmişini iyi biliyoruz o da içinde yer almış olduğumuz ve Vigo, Turbo'yla defalarca bu konuda uzuun uzun sohbet etmiş olduğumuz için. Şimdi zombie boys ve bronx'u bir iki program boyunca anlattıktan sonra örneğin bir accuracy'i hızlıca yalnızca 3-5 stuffını gösterip geçmek olmaz. bunun için hepsini çok detaya girmeden anlatıyoruz. ancak zaman ilerledikçe tüm gruplardan bulabildiğimiz eski scenerları, grupların kurucularını v.s. programa davet edicez. o zaman onlara sorduğumuzda anlatırlar bize detayları, biz de yalan yanlış birşeyler konuşmuş olmayız böylece...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git