the scene > demoscene
Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı
Hydrogen:
Selam Nightlord. Programa çok programlı çıkamıyoruz:), çok vakit olmuyor normal yaşamdan+ iş yaşamının yoğunluğundan dolayı. Eğer yeterince hazırlanabilsek ve hardware sorunları yaşamasak gerçekten daha iyi programlar yapabiliriz. Ancak tabi Emir'in dediği nokta da var bizler profesyonel sunucular yerine, içi dolu scenerlarız ve sürekli herşeyi açıklama telaşesindeyiz.
Bir de programa çıkan scenera bir çok soru yöneltmek yerinde onunda beraber programı sunmak yönünde oldu bu zamana kadar programlar. Endo programa katıldığında daha acemi idik, Spritus'da biraz daha toparladık. Yavaş yavaş konuk olayını oturtuyoruz.
Programın konusunu gündüz belirleyebiliyoruz. Malesef 1 gram zaman olmuyor iyi bir hazırlık yapmak için. Aynı zamanda hardware sorunları + demo çalışmama sorunları sebei ile evdeki hesap çarşıya uymuyor. Ve mesela göstereceğimiz 5 demodan 2'si çalışınca bütün hazırladığımız program sekteye uğruyor. Bunlar zamanla düzelebilecek şeyler.
Açıkçası ben hazırladığımız güzel programları alt yazılı şekilde yurtdışına bile download'a açmak isterdim. Orada demosunu yayınladığımız kişiler gaza gelsin diye. Ayın top 5 demosu şeklinde scene action tadında bölümler vs. Ancak iyi bir hazırlık gerekiyor bunlar için. Her şeyin tıkır tıkır gitmesi gerekiyor. Daha yoluna girecek çok şey var bütün bunlar için.
Sizi izleyerek yorumlar yapmaya devam edin:)
vigo:
--- Kod: ---+-------------------------------------------------+
| |
`---- ««« anyone can do some /]<i hERE? »»» ----´
i'LL sTART aZKi rEVOLuTiON hERE
: : : v e r y s o o n : : :
v i g o ' s a z k i
kOOL-lECTiON vOLuME # ooooo| #
+-------------------------------------------------+
| |
| c o m i n g s o o n |
| |
+-------------------------------------------------+
--- Kod sonu ---
skate:
Vigo: "Böyle acayip acayip karakterleri yan yana getirerek nereye varmaya çalışıyorsun? Küfür mi ediyon bize ha? Ben azkim neyim bilmem kodummu kafayı..." diye başlayan salak bir reaction vereyim dedim ama sonradan vazgeçtim (Allahdan ki vazgeçtim ha ehuehue). ASCII karakterlerine sağlık arkadaşım, bekliyoruz kûlekşını :)
vigo:
hehheheehhee
spaztica:
yuf! skate, hiç yakıştıramadım sana. arkadaş vermiş bize matrix'in kodunu, daha ne istiyosun ki! :o)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git