the scene > demoscene
Teknoloji Televizyonu - Computer Scene Programı
tesla:
Program jeneriğinde çalan müziğin ismi nedir, ??? :rolleyes:
anesthetic:
Keşke daha önce söyleyebilseydim. (Az evvel programda gösterilen) We Cell / Kewlers tamamen 2d bir demoydu. Poligon kullanılmadan alpha (accumulation) buffera raster basılarak yapılıyordu.
Edit: Bi de 2004 Best Effects ödülünü Planet Risk almamış mıydı yaw (o damar efekti olan) :) Neyse burdan konuşmak kolay :)
Edit2: İkinci olmuş :P
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Oct 25 2005, 09:26 PM
Keşke daha önce söyleyebilseydim. (Az evvel programda gösterilen) We Cell / Kewlers tamamen 2d bir demoydu. Poligon kullanılmadan alpha (accumulation) buffera raster basılarak yapılıyordu.
Edit: Bi de 2004 Best Effects ödülünü Planet Risk almamış mıydı yaw (o damar efekti olan) :) Neyse burdan konuşmak kolay :)
Edit2: İkinci olmuş :P
[post=2509]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Sizlerin haricinde bir izleyici de programda verdiğimiz URL'lere girse, incelese, senin bulduğun hataları yakalasa da daha dikkatli olmak için bize sebep yaratsa :)
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by skate+Oct 25 2005, 11:40 PM-->QUOTE(skate @ Oct 25 2005, 11:40 PM)
anesthetic:
yaw ben de hata aradığımdan değil, o an farkedip yazdım işte :D zaten pek hata sayılmaz iconoclast da bu sene toplayacaktır ödülleri. :)
bi de kewlers kelimesini duyar duymaz "lan mete, dayanamadın di mi?" diye aklımdan geçirmedim değil :lol:
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git