James Cameron fanlara yapımcı bulamadığını, kimsenin filmi finanse etmeyeceğini, ancak muhteşem bir film çekeceği sözünü versin, sen gör donationları
Yani aslında o bile olur. Sonuç olarak fanın derdi (eğer yeni seriden nefret etmemişse) bir sonraki filmi izleyebilmek. Bunun için sinema bilet parasından çok daha fazlasını verecek adamlar tanıyorum. Emin ol Star Wars için böyle bir durum olsa, Episode VII, VIII, IX bu güne kadar hiçbir üçlemenin çekilmediği bütçeyle çekilir. Yeter ki fanlara "Star Wars'un yeni üçlemesini izlemek istiyorsanız bağış yapın" densin. Dünya'da görülmemiş bir kampanya başlar
Bence bunlarda da bir gariplik yok. Çünkü bu noktada birçok kişi "benim üzerimden çıkar sağlayacaklar" diye değil "bir amaca destek oluyorum, ortaya çıkan şeyde benim de katkım olacak" şeklinde düşünüyor. Ben onlardanım mesela.
Elbette Eniac için diğer verilen örnekler gibi "fanlar" devrede değil. Dolayısıyla çok büyük bir bağış zaten toplayamazlar. Ancak mümkün olmayan birşeyi mümkün kılacak kadarını toplayabilirler belki. Buna destek verenler de o sayfayı görüp samimiyetlerine inanıp, kendini o kadınlar yerine koyacak kişilerdir.