the scene > demoscene

Bronx röportajı

<< < (5/9) > >>

skate:
@Kris: Burada Nightlord, Vigo'yu sevdiği için (keza birçoğumuz çok severiz) O'na güzel bir iltifatta bulunmuş. Sen de Nightlord'un iltifatı üzerinden Vigo'ya laf sokmuşsun. Ha, içinden geldiyse diyecek birşey yok ancak eğer laf sokacaksan, hala kapanmamış defterleriniz varsa bence bunu doğrudan Vigo'nun bir söylemi üzerinden yapman daha mantıklı olurdu. Vigo ve Turbo gibi scenerların günümüzde gördüğü itibar sana batıryorsa ya bunu kabullenicen ya scene'e geri dönüp sen de aynı itibarı kazanıcan ya da dediğin gibi "zikinde değil"se bu postu baştan atmayacan.

Vigo'nun hiçbirimizin savunmasına ihtiyacı yok, o kendini en iyi şekilde savunur. Ben sadece içimden geçenleri söyledim. Seninle de kişisel hiçbir problemimiz olmadığını biliyorsun. Sadece bu son attığın mesaj üzerinden yorum yaptım.

@Hydrogen: Bak mesela bu adam

http://www.pouet.net/user.php?who=11431

PC'de yayınlanan 256 byte demoları byte byte inceleyip arak olan bölümleri tespit etme işinde bir numaradır. Hatta çoğu rutini byte byte ezbere bilir. Yani bu günümüzde sadece c64 için değil modern PC scene'i için de geçerli aslında (belli kategorilerde).

nightlord:
sevgili kris. bundan 5-6 yil once yazistigimiz iki uc friendly mail ve bu sure zarfinda senin bu foruma yazdigin 3-5 mesaj disinda seni tanimiyorum. Senin hakkindaki az miktarda bilgim uzerinden genel izlenimim de olumlu olagelmistir (polyanna olmamdan kaynaklaniyor olabilir :) ve bu senin tabirinle senin zikinde de olmayabilir eyvallah). Ben yazdiklarimda ne sana ne de clique'e bir suclamada bulunmadigimi dusunuyorum. gel olay uzuun ve geyik bir forum didismesine daha donusmeden (ki inan artik beynimden tek bir hucreyi daha bir forum didismesine harcayacak sabrim ve gucum kalmadi :) ) kapatalim bu konuyu... hoppa keyfimize bakalim. bigun bi yerde karsilasir muhabbetimizi yapariz anlasamadigimiz bisey de kalmaz ihtimalen :)

vigo:
...no comment...

ssg:
hydrogen yanlis anlamissin. benim mesajim arak iddiasina vigo'nun verdigi "kac degisik sekilde line cizebilirsin ki" yanitina istinaden. bu senin izahatinden farkli olarak bir de  "tesadufen kodlar ayni denk gelmis" gibi bir anlama da geliyor. vigo'nun bu anlama gelmeyecek on cesit cevaptan benefit of doubt birakan bir tanesini secmesi bana tam olarak o bahsettigin yillarin context'inden ve kafa yapisindan cikmis gibi geldi onu da eglenceli buldum. roportaji okurken cok keyif aldim zaten. vigo'ya bir itham, yergi yok.

yoksa ayni roportajda cracking'den pul sahteciliginden bahsediliyor. bunlar etik sinirlarin otesinde kanunen suc. ama "biz trainer koyuyorduk oyunlari o sirada yanlislikla kirmisiz" ya da "pullar iyi damgalanmamisti biz de cope gitmesin dedik" gibi ifadeler gormuyoruz :)

ssg

hitman:
Harika bir röportaj olmuş, keyifle okudum. Geçtiğimiz günlerde okumayı denemiştim fakat erişim problemi vardı, halen erişim problemi vardır diye düşünerek üye olup şikayet edecektim, gerekli değişiklikleri yapın da okuyalım artık diye...

Bahaneyle üye de olmuş oldum, herkese selamlar.

dipnot: hitman kullanıcı adını alanı kınıyorum. :confused:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git