the scene > demoscene

Bronx röportajı

<< < (7/9) > >>

Ragnor:
Ayrıca pastaya yazık :)

ref:
Ben de zaten "samimiyet kaybolsun" demiyorum ki, sadece demoscene artık "para kazanılan" cracking scene'den birhayli ayrıldı ve grup elemanarı artık kendilerini uygun yerlere koymalılar.

Yani demoscene forumlarında artık çekişme ve sürtüşme değil, bilgi paylaşımı olmalı. Elbette tatlı bir yarış olması herzaman güzeldir, ama ne bir türkün elinden çıktı diye alt sıralarda kalan bir demo eğlencelidir, ne de fi tarihinde çıkarlar sürtüştü diye birbirine söven eski scenerları görmek sevindiricidir. ışin özü bu olmamalı.

Benim aydın'dan kastım, scene'in ünsal oskay'lardan oluşması değil, fakat popüler kültürün dikte ettiği zırvalardan arınabilecek kadar akıllı bir scener beklentisi idi. Ha şimdi diyeceksin ki, scene popart değil mi? Ama yaratmak başka, tüketmek başka.

nightlord:
ben de nane olayim bu tartismaya :)

scene pop art degil :)

PS: Ben de scenerlarin bi forumda birbirine "hakaret etmesinden" yana degilim. Fuckings gecmek baska, birisine "sen komplexli ve sorunlu bi adamsin" demek bambaska. Ben kimseye bunu demem kimsenin de bana demesini istemem. en azindan kisisel gorusum boyle :)

skate:
nightlord, hakaretten yana değilsen bile global scene forumlarını takip ediyorsun. hangi scene forumunda kavga gürültü eksik oluyor. her gün birbirine laf sok muyor mu güzide scenerlarımız. senin "hakaret edilmesinden yana değilim" lafın "dünya barışı istiyorum" ile aynı kapıya çıkıyor. teoride doğru, pratikte işlemez. :)

Hydrogen:
Kavga-gurultu-kargasaya bu isin ideali olarak bakmak baska,  var olan kavga-gurultu-kargasayi kabullenebilmek baska bir davadir.

Douglas McArthur

Konu cok sapti. Konu basligi ile ilgisi kalmadi. Moderatorler... Yakalayin...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git