the scene > demoscene
Bronx röportajı
skate:
olm, zaten tartışanlar moderatörler :) :) :)
bence de biraz uzamaya başladı bu topic. ben kestim sesimi.
nightlord:
yok zaten umit ederim ki 7d9'da konusur baglariz konuyu :)
skate:
Deniz Can Çelik arkadaşımızı tekrar tebrik ediyorum. Scene'e çok güzel bir hareket getirdi röportajı. Bu partide de kendisinden benzer bir röportaj ya da parti sonrası parti ile ilgili bir değerlendirme yazısı bekliyorum.
ref:
--- Alıntı yapılan: skate;21842 --- senin "hakaret edilmesinden yana değilim" lafın "dünya barışı istiyorum" ile aynı kapıya çıkıyor. teoride doğru, pratikte işlemez. :)
--- Alıntı sonu ---
yok daha neler. "uluorta hakaret edilmesinden yana değilim" demek "burda her tür insan var, özel meselelerinizi aranızda halledin, olmadı PM atın, insan içinde medeni olalım, yeni nesiller yanlış anlıyor" gibi bişey demektir.
Ha yok diyorsanız ki, bu bizim aramızda bir durum, siz girmeyin, konservatif bir scene yaratalım, ya da siz dışardan izleyin, şovu biz yapıyoruz, o zaman üye alımını kapatırsınız olur biter.
@nl:Doğru, scene pop art değil (hani belki pop art'ın bilinmeyen bir köşesinde falan diyebiliriz), kavram kargaşası olmuş bir an, popüler kültür demek istemiştim. contemporary art/çağdaş sanat desem mecburen oturacak, kurtaracağım.
skate:
Eğer eski scenerların arasındaki bu şekildeki public bir diyalog yeni scenerları Türkiye dışındaki scene'e hazırlamak için güzel bir örnektir bence. Haberin olsun ref, hiçbir forumda bu tür konular PM atılmıyor, sürekli public dönüyor diyaloglar. Türkiye'de kafayı kuma gömelim diyorsan ben karşı çıkarım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git