Ref: "Ha yok diyorsanız ki, bu bizim aramızda bir durum, siz girmeyin, konservatif bir scene yaratalım, ya da siz dışardan izleyin, şovu biz yapıyoruz, o zaman üye alımını kapatırsınız olur biter."
Bu ne demek anlamadim? "Bizler" kimler? "Sizler" kimler? Acabilirmisin Ref?
Burada kimler bu sovu yapma anlayisinda? Skate mi? Yoksa, bu forumu ilk kuranlar mi? Tr de scene'in ilk gruplari mi? 7dx'i yapanlar mi? O konservatif ayri scene'i kim yaratiyor? Ayri scene nedir?
Ya kusura bakmayin arkadaslar ama bazi seylerin uzamasini anlayamadigim gibi, konunun bu "sizler-bizler-onlar" noktasina gelecek seviyede bir gruplasmaya kaydigini da kacirdim herhalde. Konunun 1 numarali muhattapi Skate'in hayatim boyunca bir "elite scener" muhabbeti yaptigini da gormedim. Ki kendisinin de gayet elite bir scener oldugunu dusunuyorum kisisel olarak.
Ben yaslaniyorum herhalde. Bazi seyleri idrakim zayifladi.
O oyle kastetmemistir. Bu esasinda oyle dusunmez Su o manada kullanilmamistir soyledir boyledir diyerek baskalarinin forum yazilarini filtrelerim hep. Kendi yazilarimda da yanlis anlasilmamak icin azami dikkat gosteririm. Ama artik anlamiyorum yani, bazi seyleri kimse bir sey dusunmeden catir cutur yaziyor. Su yukarida Ref'in kurdugu cumleye herhangi bir masum mana veremiyorum. Gayet acik yani? "Bu adam 7dx'in organizatoru. Tr'de scene'in gelismesine calisiyor. Ben simdi Skate'e ve tr-demoscene'in ileri gelenlerine (kimlerse) "kendi konservatif scene'imizi kurma, "2nd class scene meraklilari?"nin onunde sov yapma" seklinde bir gonderme yaparsam, acaba uzulurler mi" diye hic de kafaya takilmadan yazayim denilmis. Ironik olan ise, konunun cikis noktasinin "foruma atilan postlarin uslubu" olmasi.
Simdi diyecegim ki konu Bronx roportajidir. Gene yukariya cevap gelecek.
Bir tartisma yasanmis. Tartismanin taraflari konuyu uzatmamis, burada daha neyin tartismasi yapiliyor? Niye herkes diyecegini deyip konular kapanmiyor. Illa her konuda bir uzlasmaya mi gidilmesi gerekiyor, her daim ortak fikir birligine mi varmaliyiz?