the scene > yabancı partiler

bp 2010'dan haberi olan var mi

(1/10) > >>

nightlord:
Vigo? senin belki kulagina calinmistir. Bi haber var mi, yapiyo mu elemanlar partiyi?

veya PC scene'den birileri... kulagina calinan var mi?

ref:
şşş, ben biliyorum :) scamp'in dediklerine göre, bp2010 yapılacak ve şimdiden biletleri almak faydalı olabilir (breakpoint bir easter partisi, ve yine easter günlerine denk getirilecek).  2010'da Easter 4 nisan'da, dolayısı ile parti 2 nisan akşamı başlar.

Alman bunlar ya, 2030'a kadar planı yapmışlardır kesin :)

nightlord:
yok olursa easter da olacagini biliyorum da, benim asil sorum, butce, sponsor, mekan olaylarini naaptilar cozduler mi falan seklinde (gecen sene bingen yetkilileri ile problemler falan cikmisti)

skate:
parti kesin olacak ancak Bingen'de olacağı meçhul diyorlar. geçen sene de 2010'da parti olmayacak tribi yapıp saatle alkışlatmışlardı olsun diye (güyya). bence hepsi trip, kesin olacak.

ref:

--- Alıntı yapılan: nightlord;21754 ---yok olursa easter da olacagini biliyorum da, benim asil sorum, butce, sponsor, mekan olaylarini naaptilar cozduler mi falan seklinde (gecen sene bingen yetkilileri ile problemler falan cikmisti)
--- Alıntı sonu ---

Bir de kanımca bu adamlar bu organizasyondan hem keyif alıyorlar hem de biraz para kazanıyorlar, bu sebepten 1000 kişilik bir partiyi bırakmak istemezler (gibi geliyor bana).

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git