the scene > yabancı partiler
bp 2010'dan haberi olan var mi
skate:
@spritus: BP bitse yerine başka bir muadili çıkar. Sonuçta bir kitle var o partilere aç olan. O kitle var oldukça partiler de isim/kimlik değiştire değiştire hep var olacaktır. Yani derdin acele etmek değil de parayı yavaş yavaş kenara koymak olsun. Aşırı acil bir durum çıkmadıkça dokunmayacağın bir kumbara yap, her ay at içine 50-100 TL. Bu sene olmasa da seneye beraber gideriz :)
skate:
Eee, BP 2010'dan beklentileriniz neler arkadaşlar, görüşlerinizi aliim. Katılım gösterecek olan var mı? 15 günde neler neler yapılır, vakit var daha :)
spritus:
valla ben 4. cdc yi de aldım bekliyorum artık :)
--- Alıntı yapılan: skate;22686 ---Eee, BP 2010'dan beklentileriniz neler arkadaşlar, görüşlerinizi aliim. Katılım gösterecek olan var mı? 15 günde neler neler yapılır, vakit var daha :)
--- Alıntı sonu ---
skate:
tüh, 4. cdc hakkın en fazla 1 hafta elinde kalacak ;) bu arada ben 4 cdc verdim bu güne kadar. 5 hakkım bayaadır beklemede. dur bakalım, biz de bulucaz zevkimize uygun bir ürün elbet. ancak bu defa underground birşey seçicem.
nightlord:
dun vizemi almis bulunuyorum. pasaport bilet demo hersey hazir. heyecan dorukta ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git