the scene > yabancı partiler

bp 2010'dan haberi olan var mi

<< < (8/10) > >>

devreci:
arkadaşlar türkiyeden katılım hangi compodan oldu c64 mu pc,64 ? hangisini izliyelim çok bayt yiyor bu video işi.  

ayrıca sanki 1:30 saat farkı var

@skate: ben 4k pc 'yi  kasdetmiştim aslında c64  4k içinde gerçekten çok kaliteli demolar vardı zaten en çok onları izlerken eğlendim . pc 4k lar çok sıkıcıycı . amiga 4k izlemedim ama amiga 64klar gerçekten kötüydü tabii anlamam bu platformlardan  siz daha iyisini bilirsiniz.

coze:
bizimkiler (glance) c64 demo compoya katiliyorlar onu izle.

1:30 saat saat farki gibi bir durum soz konusu olamaz. ya seyrettigin compo gec baslamistir, yada bptv broadcast'te lag vardir filan ...

bana 7 saat fark var c64 compoyu tabi ki seyredicem ama amiga ve pc demo compo lari sabaha karsi 5'e denk geliyor. saat kurup kalkicaz artik naapalim :)

yatuyu:
arkadaslar lutfen biriniz c64 compoyu capture etsin, yolda olacagim icin yetisemiyorum :rolleyes:

endo:
super bi parti oluyor, important announcement vardi yarim saat kadar once, herkesi iceri topladilar, sonra bi video izledik bp orgalari topluca markete daliyor... sonra sepetlerle iceri girdiler herkese cikolata dagittilar :P

endo:
@tesla: 4k amiga compo'da loonies'in demosu guzeldi baya.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git