the scene > yabancı partiler
bp 2010'dan haberi olan var mi
tesla:
@skate: C64 için halen daha yeni bir şeyler bulunup, sınırların biraz daha itelenmesi gerçekten şaşırtıcı. Vic çipi tasarımcıları arada forumlara gelip, "ya siz napıyonuz böyle?" diye sormuyorlar mı?. Valla o çiplerin tasarımcısı olsam, arada bir bakardım napıyorlar diye, hatta en pis hileleri olan bir intro da ben yayınlardım hehe.
@endo: Loonies'in Amiga 4k'ı gözümden kaçmış sanırım, artık pouet'den tamamlarım.
Bu arada Time table'a göre saat 17:00'den başlayarak (Türkiye saati ile 18:00'da) PC 64k, 96k Game, C64 yarışmaları peş peşe yayınlanıyor, izleyenler kaçırmasın. Ben kayıt ederdim ama internet bağlantım çok değişken, dün sonlara doğru her 5sn'de bir tekliyordu.
Partiden birilerinin kamera ile kaydedip, anında facebook yada youtube yapması çok daha makbule geçer ;)
ssg:
glance kalbimiz sizinle :)
ref:
Parties may go but there will always be a world record to break!
Go glance!
Evde ekran başında alkışlamaktan kendimi alamadım, ama kopan alkışın arasında benimki bayağı sönük kaldı. Kaydeden oldu mu?
devreci:
şans, siteyi ilk açtığımda filming istanbul yazısını gördüm gerçekten on numara :eek: diğer demoları göremedim ama umarım birinci olur
oradan gelen seslere de bakarsak çok beğenildi
tesla:
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Snapshot!
Live stream yüzünden bazı kısımları adam gibi izleyemedim ama izlediğim kısımlar tüylerimi diken diken etmeye yetti. Hele ki dünya rekoru (WR) ve onun kalitesindeki efektlerde kalabalığın çığlıklarıyla oturduğum yerden bile havaya girdim, kim bilir Glance üyeleri nasıl hissetmiştir.
Bir önceki rakip de baya iddalıydı ama tabi ki birinci Glance. Yarın seromonide bayrakları sallıyoruz. ;)
Tebrikler Glance, medar-ı iftiharımız...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git