the scene > yabancı partiler
bp 2010'dan haberi olan var mi
vigo:
parti ile ilgili bildiğim tek şey BU SENE GıDıYORUM! 2010 BP'deyim!
neurosys:
Kendime bir kıyak yapıp bu sene BP10'a gitmeyi düşünüyorum. Kız arkadaşım da bingen'den bir kaç saat uzaklıkta erasmus için ikamet ettiğinden dolayı benim için duble güzellik olacak, kısmetse. Scene denilen olaya kendimi daha ait hissetmemi sağlaması ve beni birşeyler üretmeye teşvik etmesi açısından da epey gaza getireceğinden eminim (Hiç olmadı içerim, arpa suyuna vururum :D).
Size sormak istediğim, her ne kadar sizle 7d9'da yeterince tanışma fırsatı bulamamış olsam da (zebani ve turbo'ya fazla kaptırdım), BP'ye gidenleriniz beraber mi gidiyorsunuz? Eğer bir şekilde organize oluyorsanız ben de size katılmak isterim (hem de şu çekingenliğimi kırabilirim). Burdan veya başka şekilde gidiş-dönüş, masraf, ortam, kalacak yer gibi konularda birşeyler söyleyebilirseniz iyi olur. Ben önümüzdeki ay uçak bileti almayı ve pasaport işini halletmeyi düşünüyorum. Vize ve pasaport işi umarım Nisan'dan önceye hallolur. Ayrıca youtube'dan gördüğüm kadarıyla, özellikle finlandiya'daki partiler tam da istediğim gibi gayet leş ve serseri modda bol alkol ve mutluluk hali içeriyor gibi. Umarım BP çok fazla efendi değildir :D
--- Alıntı ---2010-01-06 posted by Breakpoint Organizing
In case you are wondering: Breakpoint 2010 is scheduled to take place from Friday, April 2nd to Monday, April 5th (Easter Weekend) in Bingen am Rhein (same location as before). We are still the process of organizing stuff, but things can be considered pretty secure. However, please keep in mind that the official confirmation will only be given after all contracts have been signed etc. Still you should be safe to order flight tickets etc now while they are still cheap.
As soon as the party is officially confirmed, we'll post here again. The launch of the Breakpoint 2010 party website is scheduled for the end of January.
http://breakpoint.untergrund.net/
--- Alıntı sonu ---
Hydrogen:
Bp serseri modda, X super serseri modda. Eger aradigin buysa, genelde partilerde sorun cikmaz. Bp'de eglence arayanlar bahcede bulusur takilir, adi zaten beergarden.
X'de ise, c64 meraklisi degilsen tavsiye etmem. AMa c64'e merakliysan, en cok o anlamda eglenceli partilerden biridir.
Tabii ortamlarda her tipten insan var, yani urunlerle ilgili sohbet edebilecegin tipler, beraber icki icecegin tipler, oyun oynayacagin tipler.Kafana uygun olanlarla vakit gecirirsin.
skate:
Cevapsız kalan soruna da ben yanıt veriim. Genellikle tüm Türkler organize olup topluca gitmiyorlar yabancı partilere ancak çoğunlukla yalnız da gitmiyorlar. Bir iki grup halinde gidiliyor. Zaten Türkiye'den aman aman bir katılım olmuyor. 10'un altında Türk yer alıyor BP gibi yabancı partilerde. Bunların bir kısmı zaten diğer ülkelerde yaşayan Türkler oluyor. Geri kalanı da seneden seneye değişen, o sene imkanı el veren Türklerden ibaret oluyor.
spritus:
bu olay sönüp gitmeden önce, gitmek bana da nasip olsa keşke.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git